Fırat Aksa Elektrik Dağıtım Şirketi’nde (FEDAŞ) çalışanı DİSK’e bağlı Enerji Sen üyesi taşeron işçiler, çalışma koşullarının düzeltilmesi ve düşük ücretlerin yükseltilmesi talebi ile Tunceli-Elazığ karayolunu kısa bir süreliğine trafiğe kapattı. Şirket yöneticileriyle uzlaşının sağlanamaması üzerine 4 gündür Grev’de bulunan çalışanlar,Tunceli-Elazığ karayolunu bir süre trafiğe kapatıp pankart açtı. Çalışanlar, basın açıklamasının ardından yolu trafiğe açtı.
FEDAŞ çalışanları yolu trafiğe kapattı

Fırat Aksa Elektrik Dağıtım Şirketi’nde (FEDAŞ) çalışanı DİSK’e bağlı Enerji Sen üyesi taşeron işçiler, çalışma koşullarının düzeltilmesi ve düşük ücretlerin yükseltilmesi talebi ile Tunceli-Elazığ karayolunu kısa bir süreliğine trafiğe kapattı.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler
Dersim'de itfaiye alarmı: Araçlar arızalı, ekip eksik, kent risk altında!Deprem riski yüksek Dersim'de belediye itfaiyesinin araç ve ekipman eksikliği endişe yaratıyor. Atıl durumdaki araçlar ve yetersiz personel, olası yangın ve afetlerde kent halkını ciddi tehlikelerle karşı karşıya bırakıyor.
Fırat EDAŞ’tan Saha Çalışanlarına “Yüksekte Güvenli Çalışma Eğitimi”Çalışan sağlığını birinci plana alan kurum kültürüyle iş güvenliği bilincini yaygınlaştıran Fırat EDAŞ, iş sağlığı ve güvenliği kültürünü geliştirmek amacıyla saha çalışanlarına yönelik “Yüksekte Güvenli Çalışma Eğitimi” gerçekleştirdi.
Zaza Women Music Project: “Zaza” kelimesi nedeniyle festivale katılma talebimiz iptal edildiZaza Women Music Project, 23. Munzur Doğa ve Kültür Festivali’ne katılma taleplerinin festival komitesi tarafından rededilmesi üzerine yazılı bir açıklama gerçekleştirdi.Tüm Hakları Saklıdır © 1971-2023 Dersim Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim































