Gökhan Özoğuz'un "Gönlüm Fatih Mehmet Maçoğlu gibi hisseden, davranan, hizmet eden bir belediye başkanından yana" açıklamasına Tunceli Belediye Başkan Adayı Maçoğlu'ndan cevap geldi.
Athena Gökhan, geçtiğimiz günlerde bir tweet atarak, Ovacık Belediye Başkanı ve Tunceli Belediye Başkan adayı Fatih Mehmet Maçoğlu'nu övmüş, "Her ne partiden olursa olsun benim gönlüm Fatih Mehmet Maçoğlu gibi hisseden, davranan, hizmet eden bir belediye başkanından yana. Onun gibi birçoklarının çıkması umuduyla" açıklamasında bulunmuştu.
"BİZE ENERJİ VERDİ"
Açıklamalarda bulunan Maçoğlu, Özoğuz'un bu açıklamasının kendilerini çok mutlu ettiğini ifade ederek, "Gökhan'ın dışında birçok sanatçı, yazar, akademisyen bize dair güzel söylemleri oldu. Biz çok mutlu olduk. Bu ülkenin vicdanı, hala bir arada yaşamayı destekliyor. Bu ülkenin vicdanı o umudu besliyor. Biz de bu umudun bir parçası olmak istiyoruz. Çaba harcıyoruz. O açıklamalar bize enerji verdi" dedi.
Tunceli'yi turizm kenti yapmak istediklerini belirten Maçoğlu, hayvancılık ve tarım üzerine projeleri olduğunu, tarımsal üretimi geliştireceklerini, köylere hayvancılıkla ilgili destek vereceklerini söyledi.
Fatih Mehmet Maçoğlu'ndan Athena Gökhan'a cevap

Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Maçoğlu, kendisi için "Gönlüm Maçoğlu gibi hisseden, hizmet eden bir belediye başkanından yana." diyen Gökhan Özoğuz'a, "Biz çok mutlu olduk. O açıklamalar bize enerji verdi." dedi.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler
Tunceli’ye Dev Hibe Desteği: IPARD’da 80 Milyon, Kırsal Kalkınmada 273 Milyon TL’lik YatırımTunceli Valisi Şefik Aygöl, kentte yürütülen kırsal kalkınma ve IPARD projelerine ilişkin açıklamalarda bulundu.
Sarı Saltuk İlkokulu Çevresinde Hafriyat Tehlikesi: Öğrenciler ve Sürücüler Risk AltındaSarı Saltukİlkokulu’nun bulunduğu bölgeye yakın bir noktada, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü’ne ait binanın yıkımının ardından ortaya çıkan hafriyatın uzun süredir kaldırılmaması, bölgede ciddi bir güvenlik sorununa yol açıyor.
Dersim Belediyesi Seçilmişlerinden Kayyım Yönetimine Sert Tepki: “Bu Bir Doğal Afet Değil, Yönetim Krizidir”Dersim Belediyesi seçilmişleri, kentte etkili olan kar yağışının ardından yaşanan elektrik, su ve doğal gaz kesintileri ile yolların açılmamasına ilişkin yazılı bir açıklama yaparak kayyım yönetimini sert sözlerle eleştirdi. Açıklamada, yaşananların “doğa
Dersim’de Cemevi Genel Kurulu Tartışması: Kurumlardan “Meşru Değil” AçıklamasıDersim’de Hacı Bektaş Veli Kültürünü Yayma ve Yardımlaşma Derneği Tunceli Cemevi’nin seçimli genel kurulunda yaşanan tartışmalar, kentteki meslek odaları ve sivil toplum kuruluşlarının ortak basın açıklamasına konu oldu.
Dersim 1937-38 Tanıkları İçin Yardım Çağrısı: “Son Tanıklar Göçmeden Uzat Elini”Dersim 1937-38 Katliamı’na tanıklık eden son kuşak için yürütülen kapsamlı sözlü tarih çalışması yeni bir aşamaya girerken, proje yürütücüleri kamuoyuna önemli bir yardım çağrısında bulundu. Yapılan çağrının maddi bir destek talebi içermediği, tanıklara d
Dersim 1937-38 Tanıkları İçin Yardım Çağrısı: “Son Tanıklar Göçmeden Uzat Elini”Dersim 1937-38 Katliamı’na tanıklık eden son kuşak için yürütülen kapsamlı sözlü tarih çalışması yeni bir aşamaya girerken, proje yürütücüleri kamuoyuna önemli bir yardım çağrısında bulundu. Yapılan çağrının maddi bir destek talebi içermediği, tanıklara dTüm Hakları Saklıdır © 1971-2023 Dersim Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim




























