• BIST 9112.19
  • Altın 4164.895
  • Dolar 38.5859
  • Euro 43.6535
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 9 °C
  • Tunceli 8 °C

Eş Başkanlardan öğrencilere moral yemeği

Eş Başkanlardan öğrencilere moral yemeği
Belediye Eş başkanları Nurhayat Altun ve Mehmet Ali Bul, Dilek Serin Eğitim Destek Evi öğrencileri ile sınav öncesi moral yemeğinde bir araya geldi.

Belediye Eş başkanları  tarafından TEOG sınavı öncesi 8.Sınıf öğrencilerine motivasyon yemeği düzenlendi. Yemekte kısa bir konuşma yapan Belediye Eş başkanı Mehmet Ali Bul, TEOG sınavına girecek öğrencilere başarılar dileyerek, en iyi şekilde yapacaklarına inandıklarını belirtti.

Ardından kısa bir konuşma yapan Eş başkan Nurhayat Altun, Teog sınavına girecek öğrencilere başarı diledi.

Her şeyin okuyarak öğrenilmediğini bazı şeylerin de yaşayarak öğrenildiğini belirten Altun,”Okurken hayatı ve dünyayı da tanıma yönünde okuma yapmanız gerekiyor.Çevrenizdeki olayları algılama ve yorumlama yaparak  okumanız gerekiyor.Bu konuda sizlere güveniyor ve başarılı olacağınıza inanıyorum.Sınavda xızır yardımcınız olsun”dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 1971-2023 Dersim Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim