Dersimspor Kulüp Başkanı Erdal Güntaş, Başkan Yardımcıları Yaşar Kemal Moğultay ve Haydar Toprakçı, Cumhuriyet Başsavcısı Hamza Özey’i makamında ziyaret etti.
Dersimspor hakkında Cumhuriyet Başsavcısı Özey’e bilgiler veren Kulüp Başkanı Güntaş, “Dersimspor’un üçüncü lige çıkması ve başarılı bir yere gelmesi için tüm gayretimizi gösteriyoruz. Biz’de bu çalışmaları yürütürken Tunceli’deki kurumlardan maddi ve manevi destek bekliyoruz.”dedi. Cumhuriyet Başsavcısı Hamza Özey de Dersimspor’u yakından takip ettiğini belirterek, “Her ilin profesyonel liglerde bir takımının olması gerekiyor. Bizim de beklentimiz Dersimspor’un grubunda başarılı olup bir üst lige çıkmasıdır” diye konuştu.
Dersimspor, Başsavcı Hamza Özey’i Ziyaret Etti

Dersimspor Kulüp Başkanı Erdal Güntaş, Başkan Yardımcıları Yaşar Kemal Moğultay ve Haydar Toprakçı, Cumhuriyet Başsavcısı Hamza Özey’i makamında ziyaret etti.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler
İl Başkanı Yöntürk’ten Bayram MesajıAnahtar Parti Tunceli İl Başkanı Ömer Mustafa Yöntürk, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.
1994’te Köprüleri Kesilen Kazanç Mezrası Sakinleri: “Köprü Aynı Yere Yapılsın”Kazanç mezrası sakinleri, 1994 yılında köylerine ulaşımı sağlayan köprünün kesilmesinin ardından köylerini terk etmek zorunda kaldıklarını belirterek, yapılması planlanan yeni köprünün farklı bir alana değil eski yerine inşa edilmesini istiyor.
Munzur Üniversitesi Halk Bilimi Kulübü’nden Kemal Kahraman söyleşisiDersim’de faaliyet yürüten Munzur Üniversitesi Halk Bilimi Kulübü, derlemeci ve müzisyen Kemal Kahraman’ın katılımıyla söyleşi düzenleyecek.
Munzur Mücadelesinde Yön Arayışı: Sahaya DönmekDersim’de ekolojik sorunlara karşı verilen mücadelenin seyrine baktığımızda, şimdiye kadarki kazanımların başında halkın doğrudan ve fiili müdahalesinin geldiği açıkça görülür.Tüm Hakları Saklıdır © 1971-2023 Dersim Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim






























