CHP Kadın Kolları İl Başkanı Nuriye Kara,"CHP'li kadınlar Anadolu yollarında, 7 ayda 7 bölge" çalışmalarının devam ettiğini belirtti. Cumhuriyet Halk Partisi'nin tüm il ve ilçe kadın kolu başkanları ve kadın kollarıyla tek ses tek yürek olduğunu söyleyen Kara, yaptığı açıklamada, çalışma kapsamında yerel seçimler öncesi gidilmedik yer, çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacaklarını belirtti. Çalışmaları boyunca eşit temsil ve eşit katılım talebini arttırmayı, kadın sesini çoğaltmayı ve bu sesi paylaşmayı amaçladıklarını ifade eden Kara, "Yaşadığımız tüm olumsuzluklara karşı umudu, inancı ve güveni örgütlemek birinci görevimizdir" diye konuştu. Kara, ülkenin her şeyden çok birliğe ve bütünlüğe ihtiyacı olduğunu ve bu gücün Anadolu kadınlarından geleceğini söyledi.
CHP'li Kadınlar "Anadolu Yollarında 7 Ayda 7 Bölge" Çalışması

CHP Kadın Kolları İl Başkanı Nuriye Kara,"CHP'li kadınlar Anadolu yollarında, 7 ayda 7 bölge" çalışmalarının devam ettiğini belirtti.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler
Tunceli, Uluslararası Bilim Kongresine Ev Sahipliği YapacakUluslararası Tunceli Bilimsel Araştırmalar ve İnovasyon Kongresi, 24-25 Nisan tarihlerinde Tunceli’de gerçekleştirilecek.
Dersim’de Anlamlı Dayanışma: Taziye Yemekleri Yerine Burs ve BağışDersim’de, toplumsal dayanışmanın dikkat çekici bir örneği yaşanıyor. DEYDA-DER, taziye yemekleri yerine yapılan bağışları öğrencilere bursa dönüştürüyor.
Dersim’de Anlamlı Dayanışma: Taziye Yemekleri Yerine Burs ve BağışDersim’de, toplumsal dayanışmanın dikkat çekici bir örneği yaşanıyor. Dersim Eğitim Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (DEYDA-DER) öncülüğünde, son dönemde taziye yemekleri yerine yapılan bağışların ihtiyaç sahibi öğrencilere burs olarak ulaştırılması gider
Sosyal Adalet ve Barış Ödülü Akif Manaf’ınAkif Manaf, küresel barış alanındaki kapsamlı çalışmaları nedeniyle Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Antalya Altınova Şubesi ve Cemevi tarafından “Sosyal Adalet ve Toplumsal Barış Ödülü’ne” layık görüldü.Tüm Hakları Saklıdır © 1971-2023 Dersim Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim






























