• BIST 9418.52
  • Altın 4257.884
  • Dolar 39.732
  • Euro 46.2731
  • İstanbul 28 °C
  • Ankara 31 °C
  • Tunceli 31 °C

CHP İl Başkanı Zeytin'den tehdit iddiası

CHP İl Başkanı Zeytin'den tehdit iddiası
Cumhuriyet Halk Partisi ( CHP ) İl Başkanı Hüseyin Zeytin, bazı üyelerinin mesajla ve telefonla tehdit edildiğini ileri sürdü.

Cumhuriyet Halk Partisi ( CHP ) İl Başkanı Hüseyin Zeytin, bazı üyelerinin mesajla ve telefonla tehdit edildiğini ileri sürdü.

Zeytin, CHP İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, bazı ülkelerden bu hafta partisinin gençlik kolları üyelerini tedirgin eden ve hoş olmayan birtakım cümleler içeren mesajlar geldiğini, bir kadın üyelerinin de yurtiçinden telefonla tehdit edildiğini iddia etti.

"Biz bu tehditlere pabuç bırakmayız" diyen Zeytin, " Zaman zaman bize de birtakım tehditler geliyor. Bir kadın yöneticimizin 8 ve 12 yaşlarında iki çocuğu var. Telefonla arıyorlar ve 'kendinden korkmuyorsun çocuğundan da mı korkmuyorsun' diye tehdit ediyorlar. Biz, bunları herhangi bir siyasi yapıya mal etmiyoruz çünkü bu, bireysel telefonlar da olabilir" diye konuştu.

Zeytin, üyelerinin tehdit içerikli bu mesajlarla ilgili savcılığa suç duyurusunda bulunduğunu söyledi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 1971-2023 Dersim Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim