Pertek Belediye Başkanı Kenan Çetin, Pertek ilçesinin Tunceli'nin en yeşil ilçelerinin başında geldiğini, yeşil alanların oluşturulmasına, ağaçlandırma çalışmalarına büyük önem verdiklerini ifade etti. Çetin, bu yıl ilçede yeni park yapımı ve ağaçlandırma çalışmalarına devam edeceklerini bildirdi. Pertek Belediyesi olarak ilçe merkezi ve çevresine son 7 yıl da 500 bin civarında fidan diktiklerini ifade eden Çetin, "Geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da ilçemizde belirlediğimiz alanlara ilkbahar ağaçlandırma çalışmaları kapsamında ilk etapta 5 bin çeşitli türden fidan dikeceğiz. Ayrıca ilçe merkezinde 5 mahallemizde 5 adet park ve yeşil alan oluşturarak, vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız" dedi. Çetin, dikilen her fidanın korunması ve yaşatılması için özel bir çaba sarf ettiklerini, belediye araçlarıyla düzenli olarak sulandığını belirterek, geçmiş yıllarda dikilen fidanlardan kuruyanların yerine yeni fidanların dikildiğini kaydetti.
Çetin: “Ağaçlandırma Çalışmaları Devam Ediyor”

Pertek Belediye Başkanı Kenan Çetin, Pertek ilçesinin Tunceli'nin en yeşil ilçelerinin başında geldiğini, yeşil alanların oluşturulmasına, ağaçlandırma çalışmalarına büyük önem verdiklerini ifade etti.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler
Dersim’de veliler tepkili: “Üç okul aynı binada eğitim görmesin”Dersim’de okulların açılmasına kısa süre kala başlayan tadilat çalışmaları, bu yıl da öğrenciler ve veliler açısından tartışma konusu oldu.
Dersim’de köylüler su sorununun çözülmesini bekliyorMezra sakinleri, su borularının toprak altına alınmaması nedeniyle yaz aylarında suyun aşırı ısındığını, kış aylarında ise donduğunu ifade etti.
Dersim'de Yol Tartışması: "Arsamı Asfaltın Altına Gömdüler"Dersim merkez Cumhuriyet Mahallesi'nde yaşayan Fatma Büyüktaş, Tunceli Devlet Hastanesi bağlantı yolunun kendisine ait arsa üzerinden, bilgisi ve rızası alınmadan geçirildiğini iddia etti.
Şahverdi Köyü Üreticileri Yetkililere Seslendi: "Yerli Üretici Mağdur Ediliyor"Dersim'in Ovacık ilçesine bağlı Şahverdi köyünde hayvancılıkla geçimini sağlayan üreticiler, yıllardır kullandıkları yayla merasının kendilerine tahsis edilmemesi nedeniyle mağdur olduklarını belirterek, yetkililerden soruna acil çözüm bulunmasını istedi.Tüm Hakları Saklıdır © 1971-2023 Dersim Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim






























