Çemişgezek’te ki Okullar gerçekleştirdikleri çeşitli etkinliklerle eğitim-öğretim sezonuna veda programları düzenledi.
Çemişgezek’teki okulların son sınıf öğrencileri okullarına ve öğretmenlerine veda ederken, diğer öğrenci ve okul personellerinin muhteşem eğlenceleri eğitim sezonuna veda niteliğindeydi. Çemişgezek YİBO ve Payamdüzü İlköğretim Okulu öğrenci ve personeli kendi okullarında, İstiklal İlköğretim Okulu Öğretmen evinde, Sarıbalta İlköğretim Okulu ise Anaevi’nde muhteşem bir gece düzenledi. Canlı Müzik ve halayların kesintiye uğramadığı veda eğlencelerinde, öğrenciler ve öğretmenler doyumsuz bir gece yaşadı. Yibo öğrencilerinin üniversite öğrencilerini aratmayan toplu kep fırlatma hareketleri görülmeye değerdi.
Çemişgezek’te veda programı

Çemişgezek’te ki Okullar gerçekleştirdikleri çeşitli etkinliklerle eğitim-öğretim sezonuna veda programları düzenledi.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler
İl Başkanı Yöntürk’ten Bayram MesajıAnahtar Parti Tunceli İl Başkanı Ömer Mustafa Yöntürk, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.
1994’te Köprüleri Kesilen Kazanç Mezrası Sakinleri: “Köprü Aynı Yere Yapılsın”Kazanç mezrası sakinleri, 1994 yılında köylerine ulaşımı sağlayan köprünün kesilmesinin ardından köylerini terk etmek zorunda kaldıklarını belirterek, yapılması planlanan yeni köprünün farklı bir alana değil eski yerine inşa edilmesini istiyor.
Munzur Üniversitesi Halk Bilimi Kulübü’nden Kemal Kahraman söyleşisiDersim’de faaliyet yürüten Munzur Üniversitesi Halk Bilimi Kulübü, derlemeci ve müzisyen Kemal Kahraman’ın katılımıyla söyleşi düzenleyecek.
Munzur Mücadelesinde Yön Arayışı: Sahaya DönmekDersim’de ekolojik sorunlara karşı verilen mücadelenin seyrine baktığımızda, şimdiye kadarki kazanımların başında halkın doğrudan ve fiili müdahalesinin geldiği açıkça görülür.Tüm Hakları Saklıdır © 1971-2023 Dersim Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim






























