Sarıbalta köyü derneğinin Pendik’te düzenlediği İftar programına Çemişgezekli hemşehrimiz Ak Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş, Pendik Belediye Başkan Yardımcısı Vahap Doğan, Başakşehir Milli Eğitim Müdürü Ramazan Yılmaz, Hemşehri İşadamları, Dernek Üyeleri ve İstanbul’da yaşayan çok sayıda Sarıbalta köyünden vatandaş katıldı.
Konuşmalar, Kur’an tilaveti sonrası akşam ezanıyla birlikte Sarıbalta köylüleri birlikte iftarı açtı.
İftar programında Kısa bir selamlama konuşması yapan Sarıbalta Köyü Derneği Başkanı Halil Dursun, birlik ve beraberlik vurgusu yaptığı konuşmasında, Gurbette yaşayan köylülerinin birbirleri ile bağlarının kopmaması, birlik ve beraberliklerini güçlendirmek için bu programı düzenlediklerini aktardı.
Çemişgezekliler iftarda buluştu

Çemişgezek ilçesine bağlı Sarıbalta Köyü Derneği İstanbul’da iftar programı düzenledi. Programa köylüler oruçlarını birlikte açmanın mutluluğunu yaşadı.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler
İl Başkanı Yöntürk’ten Bayram MesajıAnahtar Parti Tunceli İl Başkanı Ömer Mustafa Yöntürk, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.
1994’te Köprüleri Kesilen Kazanç Mezrası Sakinleri: “Köprü Aynı Yere Yapılsın”Kazanç mezrası sakinleri, 1994 yılında köylerine ulaşımı sağlayan köprünün kesilmesinin ardından köylerini terk etmek zorunda kaldıklarını belirterek, yapılması planlanan yeni köprünün farklı bir alana değil eski yerine inşa edilmesini istiyor.
Munzur Üniversitesi Halk Bilimi Kulübü’nden Kemal Kahraman söyleşisiDersim’de faaliyet yürüten Munzur Üniversitesi Halk Bilimi Kulübü, derlemeci ve müzisyen Kemal Kahraman’ın katılımıyla söyleşi düzenleyecek.
Munzur Mücadelesinde Yön Arayışı: Sahaya DönmekDersim’de ekolojik sorunlara karşı verilen mücadelenin seyrine baktığımızda, şimdiye kadarki kazanımların başında halkın doğrudan ve fiili müdahalesinin geldiği açıkça görülür.Tüm Hakları Saklıdır © 1971-2023 Dersim Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim































