Milli Eğitim Bakanlığının 17 bin öğretmenin ataması için gerçekleştirdiği kura sonucunda Tunceli'ye 59, Çemişgezek ilçesine ise 13 öğretmenin ataması yapıldı.
Çemişgezek ilçesine ataması yapılan öğretmenlerin branş ve okul dağılımı şöyle; İstiklal İlköğretim Okuluna 1 sınıf Öğretmeni, İMKB Lisesine 1 Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni ve 1 Fizik Öğretmeni, Sarıbalta İlköğretim Okuluna 2 sınıf Öğretmeni ve 1 İngilizce Öğretmeni, YİBO'ya 1 Fen ve Teknoloji öğretmeni, 2 sınıf Öğretmeni ve 1 Matematik Öğretmeni, Payamdüzü İlköğretim Okuluna 1 sınıf Öğretmeninin ataması yapıldı. Ataması yapılan 13 öğretmenden 11’i bu gün görevine başladı.
Çemişgezek’e 13 Öğretmen Atandı

Milli Eğitim Bakanlığının 17 bin öğretmenin ataması için gerçekleştirdiği kura sonucunda Tunceli'ye 59, Çemişgezek ilçesine ise 13 öğretmenin ataması yapıldı.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler
Tunceli’ye Dev Hibe Desteği: IPARD’da 80 Milyon, Kırsal Kalkınmada 273 Milyon TL’lik YatırımTunceli Valisi Şefik Aygöl, kentte yürütülen kırsal kalkınma ve IPARD projelerine ilişkin açıklamalarda bulundu.
Sarı Saltuk İlkokulu Çevresinde Hafriyat Tehlikesi: Öğrenciler ve Sürücüler Risk AltındaSarı Saltukİlkokulu’nun bulunduğu bölgeye yakın bir noktada, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü’ne ait binanın yıkımının ardından ortaya çıkan hafriyatın uzun süredir kaldırılmaması, bölgede ciddi bir güvenlik sorununa yol açıyor.
Dersim Belediyesi Seçilmişlerinden Kayyım Yönetimine Sert Tepki: “Bu Bir Doğal Afet Değil, Yönetim Krizidir”Dersim Belediyesi seçilmişleri, kentte etkili olan kar yağışının ardından yaşanan elektrik, su ve doğal gaz kesintileri ile yolların açılmamasına ilişkin yazılı bir açıklama yaparak kayyım yönetimini sert sözlerle eleştirdi. Açıklamada, yaşananların “doğa
Dersim’de Cemevi Genel Kurulu Tartışması: Kurumlardan “Meşru Değil” AçıklamasıDersim’de Hacı Bektaş Veli Kültürünü Yayma ve Yardımlaşma Derneği Tunceli Cemevi’nin seçimli genel kurulunda yaşanan tartışmalar, kentteki meslek odaları ve sivil toplum kuruluşlarının ortak basın açıklamasına konu oldu.
Dersim 1937-38 Tanıkları İçin Yardım Çağrısı: “Son Tanıklar Göçmeden Uzat Elini”Dersim 1937-38 Katliamı’na tanıklık eden son kuşak için yürütülen kapsamlı sözlü tarih çalışması yeni bir aşamaya girerken, proje yürütücüleri kamuoyuna önemli bir yardım çağrısında bulundu. Yapılan çağrının maddi bir destek talebi içermediği, tanıklara d
Dersim 1937-38 Tanıkları İçin Yardım Çağrısı: “Son Tanıklar Göçmeden Uzat Elini”Dersim 1937-38 Katliamı’na tanıklık eden son kuşak için yürütülen kapsamlı sözlü tarih çalışması yeni bir aşamaya girerken, proje yürütücüleri kamuoyuna önemli bir yardım çağrısında bulundu. Yapılan çağrının maddi bir destek talebi içermediği, tanıklara dTüm Hakları Saklıdır © 1971-2023 Dersim Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim




























