18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 97. Yıldönümü tüm yurtta olduğu gibi ilimizde de çeşitli etkinliklerle kutlandı.
Tunceli Valiliği’nde düzenlenen "Çelenk Sunma Töreni" ile başlayan kutlamalar, İl Kültür Merkezindeki anma günü programı ve şehit yakınları ve gaziler onuruna verilen yemekle devam etti. Çelenk sunma Töreni"ne; Vali Mustafa Taşkesen, Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Harun Ocaklı, 4.Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Metin Akkaya, Tunceli Belediye Başkan Vekili İbrahim Kasun,Cumhuriyet Başsavcısı Vekili Ümit Aydın,Tunceli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Durmuş Boztuğ,İl Jandarma Komutanı J.Kur.Alb.Timurcan Ermiş,Vali Yardımcıları Ali Güldoğan ve Hasan Balcı, İl Emniyet Müdürü Hayati Yılmaz, kurum müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, gaziler, er ve erbaşlar, emniyet personeli ile öğretmen ve öğrenciler katıldı. Hükümet Konağı önünde Atatürk Anıtına çelenklerin sunulması ile başlayan tören, Ulu Önder Atatürk ve Aziz Şehitler için bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal marşının okunması ile sona erdi.
Çelenk Sunma Töreni Düzenlendi

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 97. Yıldönümü tüm yurtta olduğu gibi ilimizde de çeşitli etkinliklerle kutlandı.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler
Dersim’de veliler tepkili: “Üç okul aynı binada eğitim görmesin”Dersim’de okulların açılmasına kısa süre kala başlayan tadilat çalışmaları, bu yıl da öğrenciler ve veliler açısından tartışma konusu oldu.
Dersim’de köylüler su sorununun çözülmesini bekliyorMezra sakinleri, su borularının toprak altına alınmaması nedeniyle yaz aylarında suyun aşırı ısındığını, kış aylarında ise donduğunu ifade etti.
Dersim'de Yol Tartışması: "Arsamı Asfaltın Altına Gömdüler"Dersim merkez Cumhuriyet Mahallesi'nde yaşayan Fatma Büyüktaş, Tunceli Devlet Hastanesi bağlantı yolunun kendisine ait arsa üzerinden, bilgisi ve rızası alınmadan geçirildiğini iddia etti.
Şahverdi Köyü Üreticileri Yetkililere Seslendi: "Yerli Üretici Mağdur Ediliyor"Dersim'in Ovacık ilçesine bağlı Şahverdi köyünde hayvancılıkla geçimini sağlayan üreticiler, yıllardır kullandıkları yayla merasının kendilerine tahsis edilmemesi nedeniyle mağdur olduklarını belirterek, yetkililerden soruna acil çözüm bulunmasını istedi.Tüm Hakları Saklıdır © 1971-2023 Dersim Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim






























