Tunceli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Durmuş Boztuğ, Üniversite personeline, Aktuluk Yerleşkesi hakkında bilgi verdi. Üniversite personeline, Aktuluk (Türüşmek) Yerleşkesi inşaat çalışmalarını gezdiren ve yerleşkede kısa bir röportaj yapan Rektör Boztuğ, 1. Etap inşaatının Rektörlük İdari Bina, İdari Birimler, Mühendislik Fakültesi, Ar-Ge Laboratuarı, Merkezi Eğitim Öğretim Laboratuarı, İngilizce Hazırlık Okulu, Merkezi Kafeterya, Rektörlük Konutu, Personel Lojmanları ve Kapalı Spor Salonundan oluştuğunu, toplam inşaat alanının 53,772.00 m2 olduğunu belirtti. Çalışmaların çok hızlı bir şekilde ilerlediğini kaydeden Rektör Boztuğ, 5 Etaptan oluşan inşaat çalışmalarının 3 Etapta bitirilmesinin hedeflendiğini açıkladı. Türkiye’ye örnek olacak Aktuluk Kampüsü’nün büyük bir emeğin ve özverinin ürünü olduğunu ifade eden Durmuş Boztuğ, 1. Etap inşaat çalışmalarının 2013 Ekim ayında bitirileceğini söyledi.
Boztuğ, Aktuluk Yerleşkesi hakkında bilgi verdi

Tunceli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Durmuş Boztuğ, Üniversite personeline, Aktuluk Yerleşkesi hakkında bilgi verdi.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler
Dersim’de veliler tepkili: “Üç okul aynı binada eğitim görmesin”Dersim’de okulların açılmasına kısa süre kala başlayan tadilat çalışmaları, bu yıl da öğrenciler ve veliler açısından tartışma konusu oldu.
Dersim’de köylüler su sorununun çözülmesini bekliyorMezra sakinleri, su borularının toprak altına alınmaması nedeniyle yaz aylarında suyun aşırı ısındığını, kış aylarında ise donduğunu ifade etti.
Dersim'de Yol Tartışması: "Arsamı Asfaltın Altına Gömdüler"Dersim merkez Cumhuriyet Mahallesi'nde yaşayan Fatma Büyüktaş, Tunceli Devlet Hastanesi bağlantı yolunun kendisine ait arsa üzerinden, bilgisi ve rızası alınmadan geçirildiğini iddia etti.
Şahverdi Köyü Üreticileri Yetkililere Seslendi: "Yerli Üretici Mağdur Ediliyor"Dersim'in Ovacık ilçesine bağlı Şahverdi köyünde hayvancılıkla geçimini sağlayan üreticiler, yıllardır kullandıkları yayla merasının kendilerine tahsis edilmemesi nedeniyle mağdur olduklarını belirterek, yetkililerden soruna acil çözüm bulunmasını istedi.Tüm Hakları Saklıdır © 1971-2023 Dersim Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim






























