Deplasmanlı Bölgesel Lig 2’ nci grupta mücadele eden ve puan cetvelinde 20 puanla 3. sırada yer alan Dersimspor, hafta sonunda oynayacakları Bitlis Özgüzelderespor maçının hazırlıklarını Antalya`da sürdürüyor.
Antalya`da kampın son gününde kaldığı otelin tesislerinde Teknik Direktör Mustafa Dalcı nezaretinde çalışmalarına devam eden Dersimspor`lu futbolcuların, hırslı ve neşeli oldukları gözlendi.
Hafta içi ısınma hareketleri ile başlayan antrenmanda Teknik Direktör Mustafa Dalcı, hafta sonu oynanacak Bitlis Özgüzelderespor maçınında provasını yaptırdı. Dalcı zaman zaman çalışmayı durdurarak oyuncularına yapmaları gereken hareketleri uygulamalı olarak gösterdi.
Dersimspor, 22 Ocak 2012 Pazar günü saat 12:30 da Dersim şehir stadyumunda rakibi Bitlis Özgüzelderespor ile karşılaşacak.
Haber:Ali Gürcan ARSLAN
http://www.dersimspor.net/
Bitlis Özgüzelderespor maçına doğru

Deplasmanlı Bölgesel Lig 2’ nci grupta mücadele eden ve puan cetvelinde 20 puanla 3. sırada yer alan Dersimspor, hafta sonunda oynayacakları Bitlis Özgüzelderespor maçının hazırlıklarını Antalya`da sürdürüyor.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler
Dersim’de veliler tepkili: “Üç okul aynı binada eğitim görmesin”Dersim’de okulların açılmasına kısa süre kala başlayan tadilat çalışmaları, bu yıl da öğrenciler ve veliler açısından tartışma konusu oldu.
Dersim’de köylüler su sorununun çözülmesini bekliyorMezra sakinleri, su borularının toprak altına alınmaması nedeniyle yaz aylarında suyun aşırı ısındığını, kış aylarında ise donduğunu ifade etti.
Dersim'de Yol Tartışması: "Arsamı Asfaltın Altına Gömdüler"Dersim merkez Cumhuriyet Mahallesi'nde yaşayan Fatma Büyüktaş, Tunceli Devlet Hastanesi bağlantı yolunun kendisine ait arsa üzerinden, bilgisi ve rızası alınmadan geçirildiğini iddia etti.
Şahverdi Köyü Üreticileri Yetkililere Seslendi: "Yerli Üretici Mağdur Ediliyor"Dersim'in Ovacık ilçesine bağlı Şahverdi köyünde hayvancılıkla geçimini sağlayan üreticiler, yıllardır kullandıkları yayla merasının kendilerine tahsis edilmemesi nedeniyle mağdur olduklarını belirterek, yetkililerden soruna acil çözüm bulunmasını istedi.Tüm Hakları Saklıdır © 1971-2023 Dersim Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim






























