Kent merkezindeki esnafları dolaşan Eşbaşkan M.Ali Bul ve beraberindekiler, esnafların kaldırımlara yönelik işgallerine karşı uyarılarda bulunarak dışarıda bulunan malzemeleri içeri alınması için işyeri sahiplerine gerekli uyarılarda bulundu.
Eşbaşkan Bul, kaldırım işgaline karşı alınan şikâyetler doğrultusunda sıkı bir denetim uygulayacaklarını bu konuda esnafların duyarlı davranması gerektiğini belirtti.
Eşbaşkan Bul, vatandaşların kaldırımları kullanamadığını belirterek, “ İşgal konusunda yoğun şikâyetler alıyoruz. Vatandaşların kaldırımları kullanamaması hem hayati tehlike hem de birçok sıkıntıyı beraberinde getiriyor. Bu konuda gerekli uyarılarımızı yaptık. Esnaflarımızın bu konuda yardımcı olmalarını bekliyoruz.”dedi.