Geçtiğimiz günlerde Alettin ve Celal Arslan kardeşlerin barakada zor şartlarda yaşamlarını idame ettiklerini “Barakada kalan kardeşler yardım bekliyor” haberi ile gazetemize taşımıştık. Bu haberimiz üzerine Valilik harekete geçti ve Arslan kardeşler için bir ev tahsis etti. Ev sahibi olmanın yarattığı mutluluğu dile getiren kardeşler, Tunceli Valiliği’ne ve gazetemize teşekkür etti.
Dersim haber gazetesinde “Barakada kalan kardeşler yardım bekliyor” haberi üzerine Tunceli Valiliği harekete geçerek Alettin ve Celal Arslan kardeşlere ev tahsis etti.
Dersim merkez’de Belediye tarafından 1993 yılında yoksul vatandaşlar için yaptırılan barakalarda zor şartlarda hayatlarını sürdürmek zorunda kalan Alettin ve Celal Arslan kardeşlerin durumunu değerlendiren Valilik Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, İnönü Mahallesinde TOKİ tarafından yaptırılan sosyal konutlardan birini tahsis ederek Arslan kardeşleri ev sahibi yaptı.
Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı mütevelli heyeti önünde kura çekimiyle evini belirleyen Alettin Arslan, Vali Yardımcısı Serdar Arslantaş’a duyarlılığından ötürü teşekkür etti.