Tunceli Belediyesine bağlı ekipler, alt yapı çalışmaları tamamlanan sokak ve caddelerde beton ve asfalt yol yapım çalışmalarını sürdürüyor.
Ağır kış şartlarından sonra hasar gören, alt yapı çalışmaları nedeniyle bozulan, zamanla aşınarak yıpranan şehrin bütün yolları asfaltlanma çalışmaları hızla devam ediyor. Bu kapsamda Celal Doğan parkından, kavşak yola giden Atıl Üzelgin (flamingo) yolunda kanal temizliğinin ardından asfalt ve yer yer yama çalışmalarına başlanıldı. Yapılan bu hizmetler sonucunda hem araç sürücüleri hem de akşamüstü Munzur çayı kenarında yürüyüş yapmak isteyen vatandaşlar, daha rahat ve daha güvenli bir yola kavuşmuş olacak.
Atıl Üzelgin caddesi asfaltlanıyor

Tunceli Belediyesine bağlı ekipler, alt yapı çalışmaları tamamlanan sokak ve caddelerde beton ve asfalt yol yapım çalışmalarını sürdürüyor.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler
Tunceli’ye Dev Hibe Desteği: IPARD’da 80 Milyon, Kırsal Kalkınmada 273 Milyon TL’lik YatırımTunceli Valisi Şefik Aygöl, kentte yürütülen kırsal kalkınma ve IPARD projelerine ilişkin açıklamalarda bulundu.
Sarı Saltuk İlkokulu Çevresinde Hafriyat Tehlikesi: Öğrenciler ve Sürücüler Risk AltındaSarı Saltukİlkokulu’nun bulunduğu bölgeye yakın bir noktada, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü’ne ait binanın yıkımının ardından ortaya çıkan hafriyatın uzun süredir kaldırılmaması, bölgede ciddi bir güvenlik sorununa yol açıyor.
Dersim Belediyesi Seçilmişlerinden Kayyım Yönetimine Sert Tepki: “Bu Bir Doğal Afet Değil, Yönetim Krizidir”Dersim Belediyesi seçilmişleri, kentte etkili olan kar yağışının ardından yaşanan elektrik, su ve doğal gaz kesintileri ile yolların açılmamasına ilişkin yazılı bir açıklama yaparak kayyım yönetimini sert sözlerle eleştirdi. Açıklamada, yaşananların “doğa
Dersim’de Cemevi Genel Kurulu Tartışması: Kurumlardan “Meşru Değil” AçıklamasıDersim’de Hacı Bektaş Veli Kültürünü Yayma ve Yardımlaşma Derneği Tunceli Cemevi’nin seçimli genel kurulunda yaşanan tartışmalar, kentteki meslek odaları ve sivil toplum kuruluşlarının ortak basın açıklamasına konu oldu.
Dersim 1937-38 Tanıkları İçin Yardım Çağrısı: “Son Tanıklar Göçmeden Uzat Elini”Dersim 1937-38 Katliamı’na tanıklık eden son kuşak için yürütülen kapsamlı sözlü tarih çalışması yeni bir aşamaya girerken, proje yürütücüleri kamuoyuna önemli bir yardım çağrısında bulundu. Yapılan çağrının maddi bir destek talebi içermediği, tanıklara d
Dersim 1937-38 Tanıkları İçin Yardım Çağrısı: “Son Tanıklar Göçmeden Uzat Elini”Dersim 1937-38 Katliamı’na tanıklık eden son kuşak için yürütülen kapsamlı sözlü tarih çalışması yeni bir aşamaya girerken, proje yürütücüleri kamuoyuna önemli bir yardım çağrısında bulundu. Yapılan çağrının maddi bir destek talebi içermediği, tanıklara dTüm Hakları Saklıdır © 1971-2023 Dersim Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim




























