Tunceli Belediyesi ekipleri tarafından, arıtma tesisi çalışması nedeniyle bozulan yol ve kaldırımlarda onarım çalışması yapılıyor.
Arıtma Tesisi ve Kısmi Kanalizasyon projesi çalışmaları devam ederken bozulan yol ve kaldırımların onarılması ve yeniden düzenlenmesi çalışmaları devam ediyor.
Tunceli Belediyesi tarafından yürütülen çalışmaya ilişkin yapılan açıklamada, “Bilindiği üzere Arıtma tesisi ve Kısmi Kanalizasyon projesi kapsamında belediyemiz İller Bankası’na 12.099.973 TL borçlanmış fakat yapılan sözleşme gereği bozulan yollar ve tahrip olan kaldırımlar ile arıtma tesisi terfi istasyonlarının yerlerinin kamulaştırma ve onarma işlemleri belediyemiz tarafından yapılacaktır. Bu nedenle projenin belediyemize maliyeti oldukça yüksek rakamlara ulaşmaktadır. Bu yönüyle baktığımızda Belediyemizin projeye katkısı yüzde 60-70’leri bulmaktadır” dendi.
Kaldırım onarma çalışmaları

Tunceli Belediyesi ekipleri tarafından, arıtma tesisi çalışması nedeniyle bozulan yol ve kaldırımlarda onarım çalışması yapılıyor.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler
Şahverdi Köyü Üreticileri Yetkililere Seslendi: "Yerli Üretici Mağdur Ediliyor"Dersim'in Ovacık ilçesine bağlı Şahverdi köyünde hayvancılıkla geçimini sağlayan üreticiler, yıllardır kullandıkları yayla merasının kendilerine tahsis edilmemesi nedeniyle mağdur olduklarını belirterek, yetkililerden soruna acil çözüm bulunmasını istedi.
Munzur Kültür ve Doğa Festivali: Bir Geleneği Terk Etmek mi, Yeniden Kurmak mı?Munzur Kültür ve Doğa Festivali üzerine yürüyen tartışmaları dikkatle izliyorum. Yapılan eleştirilerin önemli bir kısmında haklılık payı olduğunu da düşünüyorum.
İl Başkanı Yöntürk’ten Bayram MesajıAnahtar Parti Tunceli İl Başkanı Ömer Mustafa Yöntürk, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.
1994’te Köprüleri Kesilen Kazanç Mezrası Sakinleri: “Köprü Aynı Yere Yapılsın”Kazanç mezrası sakinleri, 1994 yılında köylerine ulaşımı sağlayan köprünün kesilmesinin ardından köylerini terk etmek zorunda kaldıklarını belirterek, yapılması planlanan yeni köprünün farklı bir alana değil eski yerine inşa edilmesini istiyor.Tüm Hakları Saklıdır © 1971-2023 Dersim Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim






























