• BIST 9679.8
  • Altın 2487.427
  • Dolar 32.4232
  • Euro 34.4091
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 7 °C
  • Tunceli 6 °C

İl Milli Eğitim Danışma Kurulu Toplandı

İl Milli Eğitim Danışma Kurulu Toplandı
İl Milli Eğitim Danışma Kurulu 14 Temmuz 2011 Perşembe günü Anadolu Lisesi Konferans Salonunda 10.00-12.00 saatleri arasında toplandı.

İl Milli Eğitim Danışma Kurulu 14 Temmuz 2011 Perşembe günü Anadolu Lisesi Konferans Salonunda 10.00-12.00 saatleri arasında toplandı.
Tunceli Anadolu Lisesi salonunda düzenlenen toplantıda açılış konuşması ve sunuculuğu Anadolu Lisesi Müdür Başyardımcısı Uzman Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Serap Gür, tarafından yapıldı.

2010-2011 Eğitim-Öğretim Yılı İl Danışma Kurulu Vali Yardımcısı Emre Çınar başkanlığında; İl Milli Eğitim Müdürü Haydar Yurdakul, Tunceli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Batu, İl Özel İdare Genel Sekreteri Hüseyin Şimşek, İl Defterdarı Öner Faruk Önel, Eğitim Müfettişleri Başkanı Murat Yıldırım, Eğitim-öğretimden sorumlu Şube Müdürü Hüseyin Öz, Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri, Sivil Toplum Örgütleri, Mahalle Muhtarları, merkez okul müdürleri, okul aile birliği başkanları ve ARGE birimi çalışanları katıldı.
Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Milli eğitim Müdürü Haydar Yurdakul, ilimizde yürütülen eğitim ve öğretim faaliyetleri hakkında bilgi vererek “İlimiz bu yıl SBS 8. Sınıflarda Türkiye 1. oldu. Aynı başarıyı üniversiteye yerleştirme sınavlarında da yakalamayı hedefliyoruz"  dedi. İl Milli Eğitim Danışma Kurulu’nun alacağı kararların ilimiz eğitim ve öğretim faaliyetlerine faydalı olmasını da dileyen Haydar Yurdakul, eğitim ve öğretime destek veren herkese teşekkür etti.

Daha sonra toplantıda, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ARGE birimi tarafından istatistiki veriler halinde hazırlanan, üniversiteye yerleştirme sınavlarında okullarımızın elde ettiği başarı karnelerinin analizi yapıldı. İlk ve ortaöğretim okullarımızın deneme sınavlarında gösterdiği başarının da sayısal verilerle ele alındığı toplantının kapanış konuşmasını yapan Vali Yardımcısı Emre Çınar; “İlimizin SBS 8. sınıflarda Türkiye birincisi olması bizim için sevindirici bir sonuç oldu. Aynı başarıyı ortaöğretim öğrencilerimizin de yakalayacağına inanıyorum” dedi. Yapılan toplantının amacının İl Milli Eğitim Müdürlüğü personelinin yanında diğer kamu kurumları ve sivil toplum örgütlerinin de fikirlerini almak olduğunu ifade eden Vali Yardımcısı Emre Çınar, eğitimde istenen başarının kurumlar arasında sağlanacak işbirliği ile yakalanacağını söyledi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
123456
Tüm Hakları Saklıdır © 1971-2023 Dersim Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim