• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 12 °C
  • Tunceli 12 °C

CHP'li vekil Kocaoğlu'na dava açıyor

CHP'li vekil Kocaoğlu'na dava açıyor
CHP İzmir Milletvekili Mehmet Ali Susam, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'na kendisine hakaret ettiği gerekçesiyle ceza davası açacağını bildirdi.

Susam, Kordon Otel'de düzenlediği basın toplantısında, partilerinin iyi bir seçim kampanyası yürüttüğünü söyledi. İzmir'de partilerinin ilk sırada yer aldığını ifade eden Susam, kendisini de meclise tekrar gönderen seçmenlere teşekkür etti. Susam, ''İzmir'de beklentimize yakın bir oyu almasak da İzmir'de başarımız küçümsenecek bir başarı değildir. İzmir'de daha iyi bir sonuç almamız için öz eleştiri yapmamız gereken yerler var'' dedi.

Genel seçimler öncesinde Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile ilgili yaşadığı tartışmayı anımsatan Susam, iddia edildiği gibi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katıldığı bir toplantıda Kocaoğlu'na yönlendirme bir soru sordurtmadığını belirterek, şöyle konuştu:

''Beni son derece üzen bir olaydı. Milletvekili ile belediye başkanının kavgası yoktur. Ben herhangi bir kavganın tarafı değilim, tam tersi bu olayın mağduruyum. Hiç hak etmediğim, yaşaşmak istemediğim, hiç duymak istemediğim sözlerin muhatabı olmaktan çok üzgünüm. Orada hiç sesimi çıkarmadım, sakince olayı izledim.

Yaşanan olayla ilgili genel merkezimiz gerekli değerlendirmeyi yapacaktır. Bu konuda Genel Başkanımız bilgilendirildi. Daha sıcak bir dönemdeyiz. Süreç işleyecektir. Hukuki tüm zeminlerde hakkımı arayacağım. Tazminat davası açmayacağım, ceza davası açacağım. Bu tamamen kişisel bir davadır. Siyasi değildir.

Zor günlerde Aziz Beyin yanında oldum, bundan sonra da yanında olmaya devam edeceğim.''

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İzmir'de katıldığı bir toplantıda yönlendirme soru sordurduğu iddiasıyla İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, başka bir toplantıda biraraya geldiği CHP İzmir Milletvekili Mehmet Ali Susam'a ''Sen bana hesap soracak adam mısın? Yeter 7 yıldır senden çektiklerimiz. Burama kadar geldi. Sen kimsin ya. Seni aday yapanın Allah cezasını versin'' demişti.

AA

Kaynak : haber7.com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
123456
Tüm Hakları Saklıdır © 1971-2023 Dersim Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim