• BIST 9079.97
  • Altın 2322.589
  • Dolar 32.3361
  • Euro 34.9683
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C
  • Tunceli 5 °C

Altın Örümcek Web Ödülleri dağıtıldı

Altın Örümcek Web Ödülleri dağıtıldı
Web ve internet teknolojileri kullanılarak gerçekleştirilen başarılı projelerin tanıtılması ve bu alanda yapılacak yatırımların özendirilmesini amaçlayan ''9. Altın Örümcek Web Ödülleri'' sahiplerini buldu.

Turkcell Kuruçeşme Arena'da düzenlenen ödül töreninde, ''2010 yılının En İyi Web Sitesi Özel Ödülü'', Doğuş Yayın Grubu'nun ''www.ntvmsnbc.com'' sitesinin oldu. Ödülü, yarışmayı düzenleyen DorukNet Genel Müdürü Gökhan Erkman verdi.

Erkman, 9 yıldır ara vermeden yarışmayı düzenlendiklerini ve yarışmanın artık Türkiye'nin en prestijli ödüllerinden biri haline geldiğini söyledi.

Türkiye'de web ve internet teknolojileri adına gerçekleştirilen çok büyük bir organizasyona imza attıklarını belirten Erkman, ''Birinciliğe layık görülen siteler jüri üyelerimizin uzun uğraşları sonucu seçiliyor. Birkaç saatlik veya bir günlük mesele değil. Ayrıca bu yarışma büyük bir gizlilik içerisinde gerçekleştiriliyor'' dedi.

Toplam 35 kategoride ödül dağıtılan gecede, ''www.garanti.com.tr'' internet sitesi, ''En İyi Erişilebilir Web Sitesi Özel Ödülü''nü kazandı.

Törende Türk Hava Yolları, ''www.thy.com.tr'' web adresiyle ''En İyi Kurumsal Web Sitesi'' kategorisinde ödül alırken, TTNET, ''www.ttnet.com.tr'' internet sitesiyle ''Telekomünikasyon'' kategorisinde ödüle layık görüldü.

50 kişilik jüri tarafından seçilen kategori birincileri arasında Microsoft ''www.officeheryerde.com'' ile ''Bilgi Teknolojileri, Donanım/Yazılım'' kategorisinde, Turkcell, ''www.gnctrkcll.com'' ile ''Eğlence'' kategorisinde, Yapı Kredi Bankası da ''www.yapikredi.com.tr'' ile ''İnternet Bankacılığı'' kategorisinde ödüle layık görüldü.

TTNET, ''www.ttnetvitamin.com.tr'' sitesiyle ''Eğitim'' alanında ödül alırken Biletix, ''www.biletix.com'' ile ''E-ticaret'' kategorisinde ödül almaya hak kazandı. Sanatçı Tarkan ise ''Ünlü Siteleri'' alanında ''www.tarkan.com'' adresiyle Altın Örümcek Ödülü'ne değer bulundu.

35 kategoride 4 bin 800'ün üzerinde başvurunun değerlendirildiği ''Altın Örümcek Web Ödülleri''nde 17 web tasarım ajansı ve interaktif ajans da ''Ajans Başarı Ödülü'' aldı.

Tören, sanatçı Sertab Erener'in konseriyle sona erdi.

AA

Kaynak : haber7.com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
123456
Tüm Hakları Saklıdır © 1971-2023 Dersim Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim