• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 20 °C
  • Tunceli 22 °C

İNTERNET SİTESİ GEREKLİ Mİ?

Seyhan ÇILGIN

Son zamanlar da tüm firma ve kurumlar internet sitesi yaptırmak istiyorlar. Özellikle son zamanda çıkan genelge ile geç bile kalındığını zannedenler var. İnternet sitesini gerekli tutan tek şey kurumsal kimliktir, eğer birilerinin size, kurumunuza ve işletmenize rahat ulaşmasını istiyorsanız mutlaka bir reklam olarak düşünülür. Aslında gerçekten ilanlar dan hatta reklam jeneriklerinden daha fazla kalıcı özelliğe sahiptir istenildiği zaman bakabileceğiniz ve istediğiniz bilgiye sahip olmak için kalıcı olan tek reklam türüdür. Zaten artık pek bir reklam türü kalmadı broşür yerine Google reklamları, gazeteler yerine internet gazeteleri ön planda duruyor yani teknolojiyi bilmemek artık birçok şeyden mahrum kalmak demektir. İnternette böyle işte Birçok sektörü bitiren alışveriş portalları bugün piyasadan daha ucuza ürün satıyorlar üstelik kredi kartına taksit imkânı bile sunuyorlar. Hâl böyle iken zamanında internete karşı çıkanlar şimdi internetten Faturalarını yatırıyorlar ve herhangi bir yere gitmeden online işlemler yapabiliyorlar.

Şimdi ise o internete karşı çıkanlar belki de karşı çıkmayanlardan daha çok teknolojiye merak sarıyorlar, işte bu ödemeleri de internet siteleri sayesinde yapabiliyorlar, internet siteleri olmaz ise birçok şeyden mahrum kalmayı göze almak demektir, Facebook ilk çıkış nedeni bir internet sitesi projesiydi şimdi ise Google ve Microsoft’un karşısında duracak kadar güçlü bir şirket hâline geldiler. Teknolojiyi önemsemeyenler şimdi teknolojiyi sever yani internet sitesi istemeyenler şimdi internet sitesinin ne yazıkki ticaretini yapıyorlar.

İşte Ticaret İnternet siteleri vasıtasıyla daha da büyüyüp güçlendi, internet sitelerinde istediğiniz her yeri sanal tur vasıtasıyla gitmeden görebilirsiniz, gitmeden görmek istediğiniz yerler hakkında detaylı bir bilgiye sahip olabilirsiniz, aslında internet sitesi bir tarih dir. Tarih geçici olanları önemsenmeyen şeyleri içinde barındırmaz tarih yalnızca Kalıcı etki yaratanları yazar, yani internet sitelerindeki bilgilerin kalıcığını tarih doğrular. Aslın da İnternet sitesi sizi göremeyeceğiniz yerlere saniyeler içinde göstermiş olur ve onun havasını yaşayabilirsiniz, teknoloji şuanda olduğu gibi ilerleyen zamanlar da da Hayatın olmazsa olmazı hâline gelerek bütün dünyayı teknoloji donatacak. İnternet sitesi de sizin için en kalıcı bir kurumsal kimlik yapısına sahiptir. Hayatınızı kolaylaştıran bir yapıya sahip siz neyi isterseniz onu ekranlarınıza sunuyor işte bu yüzden internet sitesi gereklidir.


Seyhan ÇILGIN
[email protected]

Bu yazı toplam 65957 defa okunmuştur.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
123456
Tüm Hakları Saklıdır © 1971-2023 Dersim Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim