• BIST 9524.59
  • Altın 2523.397
  • Dolar 32.5629
  • Euro 34.6325
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C
  • Tunceli 11 °C

Emniyetten festival açıklaması

Emniyetten festival açıklaması
Tunceli Emniyet Müdürlüğü, Tunceli Belediye Başkanlığı öncülüğünde 28-29-30-31 Temmuz tarihleri arasında il merkezi ve ilçelerinde düzenlenecek 11. Munzur Kültür ve Doğa Festivali için gerekli önlemlerin alındığını bildirdi.

Tunceli Emniyet Müdürlüğü, Tunceli Belediye Başkanlığı öncülüğünde 28-29-30-31 Temmuz tarihleri arasında il merkezi ve ilçelerinde düzenlenecek 11. Munzur Kültür ve Doğa Festivali için gerekli önlemlerin alındığını bildirdi.
Tunceli Emniyet Müdürlüğünden konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamada; “Tunceli Belediye Başkanlığı öncülüğünden 28-29-30-31 Temmuz tarihleri arasında Tunceli Merkez ve ilçelerinde 11. Munzur Kültür ve Doğa Festivali programı kapsamında, söyleşi, müzik dinletisi ve çeşitli etkinlikler yapılacağı ve daha önceki festivaller de olduğu gibi bu festival döneminde de, başta Tunceli halkı olmak üzer, diğer katılımcılar ile ülkenin çeşitli bölgelerinden ve yurtdışından gelen misafirlerin huzur ve güven ortamı içerisinde, Tunceli’ye yakışır bir festival coşkusunu amacına uygun bir şekilde yaşaması için Tunceli Emniyet Müdürlüğü olarak çok yönlü emniyet tedbirleri eksiksiz olarak alındığı belirtildi.

11. düzenlenecek Munzur Kültür ve Doğa Festivali’nin amacına uygun ve coşkulu bir şekilde gerçekleştirilebilmesi için Tunceli Polisi olarak en üst seviyede gerekli güvenlik tedbirinin alındığının altı çizilen yazılı açıklamada; Tunceli’nin tanıtımına en büyük katkıyı sunacak olan festivalin Tunceli’ye ve ülkeye hayırlı olması temennisinde bulunuldu.

Festivale ilişkin yapılan yazılı açıklamada, festivalin huzur ve güvenli geçmesi için alınan önlemler ise şu şekilde sıralandı;

Tüm Emniyet birimleri ve görevli personel festival süresince sorumluluk bilinciyle görev ifa edecek ve festival dolayısıyla ilimize gelen katılımcı ve misafirlerimizin taleplerini imkanlar ölçüsünde en seri şekilde yerine getirme azmi ve kararlığı içerisinde olacaktır.
Öncelikle; artan araç ve yaya trafiği göz önünde bulundurularak yapılan ilave düzenlemelerle artırılan trafik tedbirleri yanında; genel kontrol ve trafik denetimlerine devam edilecektir.
Festivalimizin huzur ve sükununu bozulmaması amacıyla ilimiz giriş ve çıkışlarında oluşturulan kontrol noktalarında genel önlemeye yönelik kontrol faaliyetlerimiz devam edecektir. Ayrıca Kent Güvenlik Sistemimizde (KGYS-MOBESE) gerekli bakım, düzenleme ve yenileme çalışmaları yapılarak etkinlik alanları artırılmıştır.
Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi halkımızın yoğun olarak bulunduğu Mahallelerde özellikle; Tunceli Merkez Celal Doğan Parkı güzergahı, Ovacık Kara yolu güzergahı, Tunceli-Elazığ kara yolu güzergahı müessif kazaların yaşanmasını önlemek amacıyla yapılan trafik düzenlemeleri çerçevesinde bası yollar yalnızca yayaların kullanımın sunularak araç trafiğine kapatılmış, yine bazı yollarda tek yön uygulamasına gidilmiştir”  dendi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
123456
Tüm Hakları Saklıdır © 1971-2023 Dersim Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim