• BIST 9714.66
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 27 °C
  • Tunceli 29 °C

3 aylara özel ibadet ve dualar

3 aylara özel ibadet ve dualar
İbni Abbâs (Radıyallâhu Anhümâ) dan rivayet edilen bir hadîs-i şerîfte Rasûlüllâh (Sallâllâhu Aleyhî ve Sellem) şöyle buyurmuştur:“Receb, Allahû Te’âlâ’nın ayıdır.Şa’bân benim ayımdır.Ramazan ise ümmetimin ayıdır.”

“Recebin ilk gününü oruçla geçiren kimseden, cehennem gökle yer arası kadar uzaklaşır.”(Safûri, Nüzhetü’l-mecalis, 1/140)“Her kim receb ayında bir yetime ikramda bulunur ve elini başına sürerse, elinin deydiği kıl sayısınca Allâh-u Te’âlâ kendisi için (bir günah) bağışlar.” (İbni Asâkir, Târîhu Medîneti Dimeşk, no:5121, 43/291-292)Enes İbni Mâlik (Radıyallâhu Anhümâ) dan rivayet edilen bir hadîs-i şerîfte Rasûlüllâh (Sallâllâhu Aleyhî ve Sellem) şöyle buyurmuştur:“Şa’bân benim ayımdır. Kim Şa’bân ayına değer verirse, muhakkak ki o, benim emrime önem vermiş olur.  Benim emrimi büyük tutana ise, ben kıyamet günü öncü bir kurtarıcı ve iyi bir hazırlık olurum.”Rasûlüllâh (Sallâllâhu Aleyhî ve Sellem) şöyle buyurduğu rivayet edilmiştir:“Kim Şa’bândan bir gün oruç tutarsa Allâh-u Te’âlâ onun cesedini cehenneme haram kılar. Cennetlerde Yusuf (Aleyhisselâm)’a komşu olur. Allah ona Eyyûb ve Davud (Aleyhisselâm)’ın sevaplarını verir. (Safûri, Nüzhetü’l-mecalis, 1/142)Bu aylar için yapılabilecek tüm ibadetler ve duaları Cübbeli Ahmet Hoca yazmış olduğu kitaplarda toplamıştır.  İçerisinde bulunduğumuz Receb-i Şerif  ve takib  edecek olan  Şa’bân-ı Şerif ayları için yapılacak olan ibadet ve duaları sizler de öğrenip uygulayabilmeniz için bu iki eseri bir paket haline getirip yine yanında Receb ayına özel Cübbeli Ahmet Hoca`nın görüntülü sohbet CD’sini  hediye olarak ekledik.

Bu kitaplara ve hediye cd`ye sahip olup ilgili ayların faziletlerinden siz de faydalanmak ve etrafınızdakilerin de faydalanmasını istiyorsanız aşağıdaki linke tıklayarak sipariş verebilirsiniz.HEMEN ŞİPARİŞ VERMEK İÇİN TIKLAYINIZ !!!0 216 305 82 22 numaralı telefondan da sipariş verebilirsiniz…

Kaynak : haber7.com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
123456
Tüm Hakları Saklıdır © 1971-2023 Dersim Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim