• BIST 10547.55
  • Altın 4792.049
  • Dolar 41.2637
  • Euro 48.4355
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 23 °C
  • Tunceli 29 °C
» »

Turnike arızası site sakinlerine pahalıya patladı; hırsızlar 80 bin TL'lik vurgun yaptı

Turnike arızası site sakinlerine pahalıya patladı; hırsızlar 80 bin TL'lik vurgun yaptı
Esenyurt’ta lüks bir siteyi gözüne kestiren hırsızlar, giriş turnikesinin bozuk olmasından faydalanarak 80 bin TL’lik vurgun yaptı.

Esenyurt'ta lüks bir siteyi gözüne kestiren hırsızlar, giriş turnikesinin bozuk olmasından faydalanarak 80 bin TL'lik vurgun yaptı. Takip ettikleri site sakinin evinden çıkmasını fırsat bilen kadınlar, girdikleri daireden nakit para ve ziynet eşyası çalarak kayıplara karışırken, daha önce de aynı şahısların, Esenyurt ve çevre ilçelerde farklı hırsızlıklara karıştığı öğrenildi. Hırsızların olay sonrasında siteden çıktığı anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, geçtiğimiz Pazartesi günü Esenyurt Zafer Mahallesi'nde bulunan lüks bir sitede yaşandı. Edinilen bilgiye göre, sitenin giriş turnikesin bozuk olduğunu fark eden bir grup kadın, içeriye girerek keşif yapmaya başladı. İddiaya göre takip ettikleri bir ev sahibinin evden çıkması fırsat bilen hırsızlardan 4'ü yük asansörüne binerek evin bulunduğu kata çıktı. Diğer hırsız ise apartmanda bir süre gözcülük yaptıktan sonra arkadaşlarına katıldı. Kısa sürede kapıyı açan hırsızlar, evin altını üstüne getirerek 10 bin TL nakit para ve 70 bin TL'nin üzerinde değere sahip ziynet eşyası çaldı. Kadınlar, olayın ardından hiçbir şey olmamış gibi siteden çıkarken, Esenyurt ve çevre ilçelerde benzer yöntemle çok sayıda hırsızlığa karıştığı öğrenildi. Kadınların olay sonrasında siteden çıktığı anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı.

İzlenme: 565
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu videoya henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 1971-2023 Dersim Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim