• BIST 9078.43
  • Altın 4001.623
  • Dolar 38.4445
  • Euro 43.5251
  • İstanbul 11 °C
  • Ankara 12 °C
  • Tunceli 14 °C
» »

Öğrenciler depremzedeler için her gün 5 bin simit üretmeye başladı

Öğrenciler depremzedeler için her gün 5 bin simit üretmeye başladı
Mersin Erdemli’de lise ve üniversite öğrencileri, depremden bölgesine ulaştırmak için her gün 5 bin adet simit üreterek destek olmaya başladı.

Mersin Erdemli'de lise ve üniversite öğrencileri, depremden bölgesine ulaştırmak için her gün 5 bin adet simit üreterek destek olmaya başladı.

Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen depremde Türkiye tek yürek oldu, depremzedelerin imdadına yetişmek için her ilden olduğu gibi Mersin Erdemli'de de örnek çalışmalar yapılıyor. Bölge de her gün çok sayıda ihtiyaç malzemesi kamyonlarla gönderilirken, liseli ve üniversiteli öğrenciler de herkese örnek bir çalışma yaptı. Erdemli Belediyesi'nin yürüttüğü çalışma çerçevesinde gönüllü üniversite ve lise öğrencileri fırın da günlük 5 bin simit üreterek depremzedelere ulaştırmaya başladı.

İlk günden beri depremzedeler için yardıma koştuklarını ifade eden Erdemli Belediyesi Gıda Mühendisi Kamil Boran, “Erdemli genelinde belediye başkanımızın başlattığı seferberlikle beraber deprem bölgesindeki vatandaşlarımıza, üniversiteli ve liseli öğrencilerimizle beraber simit üretimi yapıp gönderiyoruz” dedi.

İzlenme: 416
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu videoya henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 1971-2023 Dersim Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim