• BIST 10586.32
  • Altın 4833.856
  • Dolar 41.2505
  • Euro 48.3811
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 18 °C
  • Tunceli 18 °C
» »

Memleket Parti Genel Başkanı İnce'ye tepki

Memleket Parti Genel Başkanı İnce'ye tepki
Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin Aydın'ın Didim ilçesinde esnaf gezisinde bir kadın İnce’ye “Size hakkımızı helal etmiyoruz, bizi sattınız” sözleriyle tepki gösterdi.

Aydın ve ilçelerini ziyaret eden Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin Didim'deki esnaf gezisinde Cumhuriyet Caddesi üzerindeki bir kadın İnce'ye tepkisini dile getirdi.

 

İnce'ye seslenen ve adı öğrenilemeyen kadın “Muharrem Bey ben size hakkımızı helal etmiyorum” demesinin ardından İnce “neden” diye sordu. Neden sorusunun ardından konuşmasına devam eden kadın “Ben geçen seçimlerde kapı kapı dolaştım. Oy istedim sizin için, ama siz ne dediniz. Kaç bin arkamda dediniz. İncenin cevabı ise "50 bin.. Dinleyecekseniz anlatayım” derken “Kadın bana o gün anlatacaktınız. O gün çıkıp açıklama yapacaktınız. Siz bizi sattınız" sözleriyle eleştirdi.

Kadının "sattınız" sözüne ise Muharrem İnce, “Beni satan CHP, 12 bin sandığa gözlemci koymadı. Belgesini göndereyim mi size” sözleriyle cevap verdi.

İzlenme: 613
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu videoya henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 1971-2023 Dersim Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim