09 Mayıs 2024
  • İstanbul15°C
  • Ankara9°C
  • Tunceli6°C

MİLLETVEKİLİ DURMAZ’DAN ENERJİ İŞÇİLERİNE DESTEK ZİYARETİ

CHP Tokat Milletvekili Kadim Durmaz ve CHP Tunceli il yönetimi, çalışma koşulları ve düşük zam oranına karşı grev başlatan FEDAŞ işçilerini ziyaret etti.

Milletvekili Durmaz’dan enerji işçilerine destek ziyareti

31 Ağustos 2023 Perşembe 17:22

Dersim'de çalışma koşulları ve düşük zam oranına karşı iş yavaşlatma eylemi başlatan FEDAŞ işçileri ile işveren arasında anlaşma sağlanamadığı işçilerin eylemi sürüyor.

Enerji işçilerinin 9 Ağustos'tan bu yana başlattığı ve devam eden eylemini ziyaret eden CHP Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, işçi ve sendika temsilcileriyle bir araya gelerek eyleme destek verdi.

27. Dönem Milletvekili Polat Şaroğlu, Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yoluk, İl Başkan Yardımcıları Mehmet Demir, Kemal Solmaz, Hüseyin Taşkan, Hıdır Adın, Merkez İlçe Kadın Kolları yönetim kurul üyesi Kader Çekil ve Milletvekili adayı Hüsniye Karakoyun ile Milletvekili aday adayı ve önceki dönem İl Başkanı Ali Mustafa Çelik, İl Genel Meclis üyesi Hüseyin Arslan ile birlikte işyerlerinde işçileri ziyaret eden CHP heyeti, işçilerin taleplerinin yerine getirilmesi gerektiğini belirterek sonuna kadar işçilerin yanlarında olacaklarını belirtti.

Haber:Kenan Korkmaz

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.