• BIST 9634.57
  • Altın 2497.745
  • Dolar 32.5886
  • Euro 34.8498
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 22 °C
  • Tunceli 27 °C

Yeni Nesil Peptitli Dolgular ile Hızlı Gençleşmek Mümkün

Dr.Eylem Acar

Dolgu enjeksiyonları ile çok kısa bir sürede tek uygulama ile yüzünüz gençleşir, tazelenir.  Anında ve hızlı etki ile oldukça efektif olan yeni nesil peptitli dolgu uygulamaları aynı zamanda her geçen gün cildinizin kalitesini de arttırmayı hedefler. 

Dolgu enjeksiyonları yüz estetiğinde olmazsa olmaz uygulamalarımızdır. Yaşlılık dediğimiz süreçte; cildi nemli, gergin, parlak tutan ve bağ dokularımızda mevcut olan hylüronik asit azalmaktadır. Nemli olmayan, direnci zayıflayan cilt matlaşır, kırışır ve sarkar. Yanaklar yer yer çöker, hatta dudaklar incelir. Çizgileri, çökmeleri, deformasyonları gidermek için dermal dolgu uygulamaları sıklıkla kullanılmaktadır.

Peptitli dolgular hem azalan kolajeni yerine koyuyor hem de cildin kendi kolajenini aktive edip, koruyor.

Dolgu enjeksiyonu uygulamalarında en çok kullanılan içeriklerden biri Hyaluronik Asittir. Yüz seklinin dengeli volümetrik yapılandırılmasında  Hyaluronik Asit uzun zamandır güvenle kullanılmaktadır. Cilt altında kolaylıkla yerleşerek zamanla deforme olan, çöken, kırışan dokuları destekliyor, hacim kazandırıyor ve  sonuçta natürel bir görüntü elde ediliyor. Üstelik cildiniz asla bir operasyon izi taşımıyor. Yanak boşlukları, alın kenarları, göz çevresi çukuru, burun kenarından ağız köşesine kadar inen nazolabial dediğimiz çizgilerde, dudaklarda, el üstleri ve alında da güvenle uygulanabiliyor. Son zamanlarda uygun kişilerde ameliyatsız burun şekilllendirmede, çene hattını belirgin ve keskin bir hale getirmede, çene geriliğinin tedavisinde dolgu enjeksiyonları oldukça başarılı bir şekilde uygulanmaktadır. 

Yeni nesil peptitli dolgular ayrıca içeriğine göre hem yaşlanan derideki boşlukları, çökmeleri doldurur, istenilen hacim ve volümü verir hem de botoks istemeyen kişilerde mimiklerini kaybetmeden, alın ve göz çevresindeki mimik çizgilerinin doğal şekilde tedavi edilmesini sağlar.  

Aynı zamanda içerdiği cilt vitaminleri de cildin kalitesini arttırarak cilde ışıltı ve nem sağlar. 

Gittikçe gelişen teknolojiden her alanda olduğu gibi estetik dermatolojide de büyük ölçüde faydalanmaktayız. Tecrübeli hekimler tarafından uygulandığında hem var olan sorunları gideren hem de cildin kendi  kolajenini aktive ederek daha doğal bir şekilde uzun süreli gençleşme imkanı sağlayan yeni nesil peptitli dolgular biz hekimlerin de daha başarılı ve güvenli uygulamalar yapmasına imkan vermiştir. 

Bu yazı toplam 19192 defa okunmuştur.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
123456
Tüm Hakları Saklıdır © 1971-2023 Dersim Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim