• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 25 °C
  • Tunceli 21 °C

Vali Sonel’den Yeni Eğitim Öğretim Yılı Mesajı

Vali Sonel’den Yeni Eğitim Öğretim Yılı Mesajı
Tunceli Valisi ve Belediye Başkan Vekili Tuncay Sonel, 2018-2019 eğitim öğretim yılının başlaması ve İlköğretim Haftası nedeniyle mesaj yayımladı.

Vali Sonel, mesajında, eğitimin, üzerinde titizlikle durulması ve her şeyden fazla sahiplenilmesi gereken, kararlıklık ve süreklilik isteyen bir süreç olduğunu belirtti.

Ülkenin geleceği olan çocukların okullarına, arkadaşlarına ve öğretmenlerine kavuşmanın sevincini, anne ve babaların da yavrularını sevgi ve ümitle okula hazırlamanın tatlı telaşını yaşadığını belirten Sonel, şunları kaydetti:

"Sevgili öğrenciler, başarı, birden çok faktöre bağlı olarak ulaşılabilen bir olgudur. Sorumluluk duyma, planlı çalışma, kararlı olma ve kendine güvenme başarının olmazsa olmazlarıdır. Sizler eğitimin temel yapı taşlarısınız. Eğitim öğretimde yapılan her türlü fedakarlık, çaba ve yatırım sizler içindir. Sizler başarılı oldukça, bizler de mutlu ve huzurlu olacak, geleceğimize güvenle bakacağız. Eğitim ordumuzun değerli öğretmenleri, en büyük öğretmenimiz Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk'ün gösterdiği yolda güvenli adımlarla ilerleyeceğinizi, milletimizin geleceğinin sizlerin yaktığı bilim meşaleleri ile aydınlanacağına olan inancım tamdır. Sizlerin desteği ile bu eğitim öğretim yılında da başarıyı yakalayacağımıza eminim."

Yarınların umudu çocukların yetişmesinde her türlü maddi ve manevi desteği veren velilerin okula yeni başlayan öğrenciler gibi heyecanlı olduğunu aktaran Sonel, eğitimde velilerin de büyük payının olduğunu vurguladı.

Velilerin sadece maddi yönden değil manevi yönden de çocukları destekleyerek her zaman yanlarında olduklarını hissettirmeleri gerektiğini aktaran Sonel, "Bu duygu ve düşüncelerle, başta geleceğimizin teminatı çocuklarımız olmak üzere tüm öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz, velilerimiz ve eğitim camiasının İlköğretim Haftasını kutluyor, 2018-2019 eğitim öğretim yılının ülkemiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum." ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
123456
Tüm Hakları Saklıdır © 1971-2023 Dersim Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim