• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C
  • Tunceli 16 °C

Vali Sonel: "Esnaf kardeşlerimize her zaman kapımız açık"

Vali Sonel: "Esnaf kardeşlerimize her zaman kapımız açık"
Esnaf ve Sanatkârlar Odası 2018 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı.

Ticaret ve Sanayi Odasının Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya Vali ve Belediye Başkan Vekili Tuncay Sonel, Vali Yardımcısı Akın Zor, Bingöl Esnaf ve Sanatkârlar Odası Birliği Başkanı Ali Bayram, Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odası Birliği Başkanı Metin Kara, Giresun Esnaf ve Sanatkârlar Odası Birliği Başkanı Ali Kara, Erzincan Esnaf ve Sanatkârlar Odası Birliği Başkanı Bedir Limon ile Heyetleri, İl ve İlçe Esnaf Başkanları, iş adamları, ilgili kurum ve kuruluş amirleri, Ticaret ve Sanayi Odası, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanları ile sivil toplum örgütlerinin temsilcileri katıldı.

Esnaf ve Sanatkârlar Odası Birliği Yönetim Kurulu üyelerinin seçilmesinin ardından İlimizin ekonomik durumu ve potansiyeli, devam eden kamu ve özel sektör yatırımları, esnafların yaşadığı sıkıntılar ile bunların çözümüne ilişkin bilgi alışverişinde bulunuldu.

Toplantıda konuşan Esnaf ve Sanatkârlar Odası Birliği Başkanı Hıdır Belice duyarlılığından ve desteklerinden dolayı Vali Sonel’e teşekkür ederek İlimizin ekonomik, sosyal, kültürel yapısının gelişmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek sözlerine şöyle devam etti;

"Tunceli’de yıllardır biriken ve çözümlenmeyen alt yapı sorunlarından bizleri kurtararak ciddi bir alt yapı çalışması yaptıran, kentimizde ciddi istihdam projelerini hayata geçirerek, Tunceli'mizi bambaşka bir konumlara taşıyarak, Sayın Valimiz insanımız için yepyeni ufuklar açmıştır. İnsanımızla, halkımızla bütünleşmesinden ve samimi olarak sorunların çözümlenmesinde yoğun çaba göstermesinden, esnaf ve sanatkârlarımıza karşı yüksek duyarlılığından dolayı Sayın Valimize tekrar tekrar teşekkürlerimi sunuyorum, Allah yar ve yardımcısı olsun." dedi.

Tunceli’de yapılan yeni yatırımlar ve projeler hakkında bilgi veren Vali Tuncay Sonel, "İlimizde çok güzel gelişmeler oluyor, projelerimiz hız kesmeden devam ediyor ve bu çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Esnaf kardeşlerimize her zaman kapımız açık. Birlikte çok güzel işler yürütüyoruz. Bundan sonrada bu çalışmalarımız aynı hızla devam edecek. Yeni yönetimimiz tüm esnaflarımıza hayırlı olsun" dedi.

Katılımcıların görüş ve önerilerinin ardından toplantı sona erdi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
123456
Tüm Hakları Saklıdır © 1971-2023 Dersim Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim