• BIST 8878.9
  • Altın 2239.55
  • Dolar 32.3367
  • Euro 35.1126
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 12 °C
  • Tunceli 10 °C

"Uyuşturucu ile mücadele" toplantısı yapıldı

"Uyuşturucu ile mücadele" toplantısı yapıldı
Uyuşturucu İle Mücadele Koordinasyon Kurulu toplantısı, Vali Tuncay Sonel başkanlığında yapıldı.

Valilik toplantı salonunda yapılan toplantıya, Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, Munzur Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Ubeyde İpek, Vali Yardımcısı Akın Zor, İlçe Kaymakamları, İl Emniyet Müdürü Yılmaz Delen, İl Jandarma Komutan Yardımcısı Jand. Albay Ümit İlbayı, İlçe Belediye Başkanları, Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri ve uyuşturucu ile mücadelede görevli kamu kurum ve kuruluşlarının amir ve personeli katıldı.

Kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri ile alanında uzman kişilerin katıldığı toplantıda, uyuşturucuyla mücadele kapsamında yapılan ve yapılacak çalışmalara ilişkin bilgiler aktarıldı.

Toplantıda konuşan Vali Tuncay Sonel, uyuşturucuyla mücadelenin önemli olduğunu belirterek konuşmasında şu sözlere yer verdi: "Sayın Cumhurbaşkanımızın, Sayın İçişleri Bakanımızın, Sayın Sağlık Bakanımızın ve ilgili Bakanlıklarımızın uyuşturucuyla mücadelede tam bir kararlılığı var. Türkiye genelinde olduğu gibi bizler de Tunceli ailesi olarak çocuklarımızı, gençlerimizi madde bağımlığı ve uyuşturucudan korumak için tüm kurum ve kuruluşlarımızla koordineli olarak çalışmaktayız. Bu konuda Tunceli olarak başarılıyız. Çocuklarımız bizim geleceğimiz. Bu yüzden dikkatli olacağız ve en ufak bir olumsuzluk yaşanmaması için her türlü önlemi alacağız. Muhteşem doğası olan Tunceli’mizin misafirperver insanları, güzel insanları her şeyin en güzelini hakkediyorlar. Biz bir çocuğumuzun bile uyuşturucu kullanmasını istemiyoruz, gençlerimizin gönüllerine dokunmak istiyoruz. Onlarla birebir temas etmemiz lazım. Toplantının Tunceli ailemize hayırlı olmasını diliyorum. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi. 

Toplantı, katılımcıların uyuşturucuyla mücadele konusunda yaptıkları sunumlar ve önerilerin değerlendirilmesinin ardından sona erdi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
123456
Tüm Hakları Saklıdır © 1971-2023 Dersim Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim