• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C
  • Tunceli 24 °C

Şiron burçlarda ve evlerde

EZGİ EMİR

 

(Burcunuzu, yükselen burcunuzu ve Şiron burcunuzu öğrenmek için; doğum tarihi (gün-ay-yıl), doğum saatiniz ve doğdunuz yerin bilgilerini https://tr.astro-seek.com/ sitesi üzerinden girerek, ücretsiz doğum haritanızı çıkarabilirsiniz. Detaylı doğum haritası analizi için lütfen danışmanlık alınız.)

Natal (Doğum) haritamızda Şiron belirli bir burçta ve evde bulunur: O bizim kişisel kılavuzumuzdur, içimizdeki kurta hakim olmamıza ve şifa bulmamıza yardımcı olur.

(Haritanızda bulunan Şiron’u daha iyi anlamak için; hem bulunduğu burcu, hem de bulunduğu evi okuyabilirsiniz. Mesela Tunceli Doğum Haritasında (TDH) Şiron; İkizler burcu ve 10. Evde yerleşmiş bulunmaktadır. Bu şehrin kurdunun nerde olduğunu anlamak için; hem öncelikle Şiron İkizler’i okumalısınız, devamında da 10.Ev yerleşiminde yazanları da dikkate almalısınız. Doğduğumuz ve bulunduğumuz yerin kolektif etkilerini üzerimizde taşırız. Dersim doğumlu ya da burada yaşıyorsanız; Dersim’in Şiron’u anlamak önemlidir.)

Şiron Koç ya da Birinci Evde: ise insanın içindeki kurt şöyle konuşur: “Önce başkasını yenmelisin, o seni yenmeden önce. Öldür onu, savaştan başka yol yok. Barış bir işe yaramaz”. Fakat biz eğer içimizdeki yüce Şiron’u konuşturursak, o şunu öğütleyecektir: “Yaralamadan mücadele et”. Böylelikle saldırganlıkla uygun biçimde baş etmeyi öğreniriz. Altta kalma korkusuyla başa çıkmayı öğreniriz. Şiron’u Koç’ta ya da birinci evde olan kişi, yaralamadan savaşmayı öğrenir. Kahramanlık da tam budur. Zaten biliyoruz ki, Şiron kahramanların öğretmeniydi, ödleklerin değil.

Şiron Boğa ya da İkinci Evde: ise insanın içindeki kurt şöyle konuşur: “Ne varsa al, başkası almadan. Hatta başkalarının olanı da harca. Sadece varlığa sahip olan hayatta kalabilir”. Şiron ise doğru ölçüde varlığa sahip olmak için çalışmamızı öğütler. Başkalarınınkini gasp etmeden varlık sahibi oluruz. Değerleri uygun şekilde idare etmeyi öğreniriz. Değersiz olmak korkumuzla başa çıkmayı öğreniriz.

Şiron İkizler ya da Üçüncü Evde: ise insanın içindeki kurt şöyle konuşur: “Başkası üzerinde kelimelerinle hakimiyet kurabilirsin, onu bir tart. Doğru propagandayla her şeye ulaşırsın. Seni kimse anlamaz”. Fakat büyük Şiron bize iletişimde ölçülü olmamızı öğütler. Başkasını sömürmeden, fikir alışverişinde bulunuruz. Kelimeleri süslemeden konuşmayı ve dinlemeyi öğreniriz. Anlaşılmama korkumuzla başa çıkmayı öğreniriz.

Şiron Yengeç ya da Dördüncü Evde: ise insanın içindeki kurt şöyle konuşur: “En önemlisi senin ihtiyaçlarındır, zavallı sen, en zavallı sensin, sana kimse bakmıyor. Sana ne iyi geliyorsa onu almalısın, başkalarına ne olursa olsun”. Fakat Şiron’la biz kendimize bakmayı öğreniriz. Başkalarınınkini ihmal etmeden kendi ihtiyaçlarımızı karşılarız. Gerçek ihtiyaçları vazgeçilebilecek olanlardan ayırt etmeyi öğreniriz. İhmal edilmek korkumuzla başa çıkmayı öğreniriz.

Şiron Aslan ya da Beşinci Evde: ise insanın içindeki kurt şöyle konuşur: “En önemli kişi sensin ve seni fark etmeleri için her şeyi yapmalısın. Tahtı ele geçir, yoksa küçük, anlamsız, dikkate değmez biri olarak kalırsın”. Fakat biz büyük Şiron’la başkalarının onayına ihtiyaç duymadan da, kendi gerçek çapımıza ulaşmayı öğreniriz. Kendi başımıza durmayı öğreniriz. Fark edilmeme korkumuzla başa çıkmayı öğreniriz.

Şiron Başak ya da Altıncı Evde: ise insanın içindeki kurt şöyle konuşur: “Her şeyi kontrol etmen gerek, yoksa batarsın. Uyum göster ve başkaları seni nasıl görmek istiyorsa öyle ol”. Büyük Şiron’la biz kendimizi düzene sokmayı öğreniriz. Kendi düzenimizi başkalarına dayatmadan kendimize özgü bir tarz geliştirmeyi öğreniriz. Mükemmel olmama korkumuzla başa çıkmayı öğreniriz.

Şiron Terazi ya da Yedinci Evde: ise insanın içindeki kurt şöyle konuşur: “ Aşk tehlikelidir, sen de dikkat etmelisin. Başkası seni terk etmeden, sen onu terk et”. Şiron’la biz dengeye ulaşmaya ve anlaşmazlıklara dayanmaya çalışırız. Başkasını yaralamadan kendi dengemizi bozdurtmamayı öğreniriz. İlişki korkumuzla başa çıkmayı öğreniriz.

Şiron Akrep ya da Sekizinci Evde: ise insanın içindeki kurt şöyle konuşur: “Gücü ele al, yoksa başkası alır ve seni bastırır. Sen hükmet ve manipüle et, hangi yolla olursa olsun fark etmez. Başka türlü olmaz, başka türlüsünü yapamazsın”. Fakat biz büyük Şiron’la anlaşmazlıklarla başa çıkmayı ve kendimizi akışa bırakmaya öğreniriz. Başkalarını çaresiz duruma düşürmeden, gücü devralmayı öğreniriz. Dibe batma ve kendimizi kaybetme korkumuzla başa çıkmayı öğreniriz.

Şiron Yay ya da Dokuzuncu Evde: ise insanın içindeki kurt şöyle konuşur: “Sen herş eyi bilmek zorundasın, yoksa batar gidersin. Yalnızca senin görüşün geçerlidir. Tanrı da kim ki?” Şiron’la biz geniş görüşlülüğü ve toleransı öğrenir ve bunun için çalışırız. Başkalarına misyoner gibi davranmadan, gerçekte neyin önemli olduğunu öğreniriz. Anlamsızlık korkusuyla başa çıkmayı öğreniriz. Hayatımıza gerçek bir anlam katmayı öğreniriz.

Şiron Oğlak ya da Onuncu Evde: ise insanın içindeki kurt şöyle konuşur: “Kuralları koyman gerek. Kendi dünyanı oluştur ve sen belirle, yoksa sana yer vermekten kaçınırlar”. Şiron’la biz kendi yolumuzu çizmeye çalışırız. Başkalarına patronluk taslamadan sorumluluk almayı ve kurallarla uğraşmayı öğreniriz. Kısıtlanma korkumuzla başa çıkmayı öğreniriz. Yasaları tanımayı öğreniriz.

Şiron Kova  ya da On Birinci Evde: ise insanın içindeki kurt şöyle konuşur: “Arkadaşlarının sana iyi gelmesi gerek. En iyisi arkadaşlıktan kendini çek, zaten bu dünyada hep yalnızsın. Gruplarla uğraşmak zor iştir”. Fakat Şiron Kova’daysa biz gerçek arkadaşlık için çalışırız. Karşılık beklemeden bir gruba hizmet etmeyi öğreniriz. Bir yere ait olmama korkumuzla başa çıkmayı öğreniriz.

Şiron Balık ya da On İkinci Evde: ise insanın içindeki kurt şöyle konuşur: “Sen de her şey de batacak ve sel altında kalacak. Kader insana fena ihanet eder, sana yardım edileceğine güvenemezsin. Sen kendine yardım et, yoksa batarsın. Sadece senin inancın doğrudur”. Büyük Şiron’la biz güven duymaya ve kaderi kabul etmeye çalışırız. Cebelleşmeksizin, mevcut olan her şeyi kabul etmeyi öğreniriz. Geçmiş korkusuyla başa çıkmayı öğreniriz. Akışla birlikte hareket etmeyi öğreniriz. Sonu iyi biten her şey iyidir.
 

 

Bu yazı toplam 9781 defa okunmuştur.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
123456
Tüm Hakları Saklıdır © 1971-2023 Dersim Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim