• BIST 9118.67
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3712
  • Euro 34.9966
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 21 °C
  • Tunceli 19 °C

Öğrencilerden Vali Kaymak’a 23 Nisan Ziyareti

Öğrencilerden Vali Kaymak’a 23 Nisan Ziyareti
Özel Umudumuz Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Kurucu Temsilcisi Nejla Ergün, öğretmenler ve öğrenciler, Vali ve Belediye Başkan Vekili Osman Kaymak’ı makamında ziyaret etti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Haftası nedeniyle gerçekleşen ziyarette bulunan minikler,  Başkan Osman Kaymak’a  çiçek takdim etti.

Vali ve Belediye Başkan Vekili Kaymak, ‘23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’ dolayısıyla makam koltuğunu Özel Umudumuz Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencisi Burcu Akçalı’ya devretti. Makam koltuğunu devralan Burcu Akçalı  temsili olarak Belediye Başkanı olmanın heyecanını yaşadı.

Vali ve Belediye Başkan Vekili Kaymak yaptığı açıklamada “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle Türkiye'nin başta Cumhurbaşkanlığı olmak üzere Başbakanlığa kadar her makama çocuklarımız oturuyor. Bunun amaç ve gayesi yarının gençleri ve yöneticileri olan çocuklarımıza bu makamları sevdirmek. Bu makamlarda kendilerinin de olabileceğini benimsetmektir. Diyerek şu şekilde devam etti.  Mustafa Kemal Atatürk, siz çocuklara çok özel bayram hediye etmiş. Öncelikle bu güzel bayramınızı kutluyorum. Her zaman söylediğim gibi sizler bizim geleceğimizsiniz. Çok çalışarak büyük işler başaracaksınız ve ülkemiz emin ellerde olacak. Bizler de bu bilinçle hareket ederek, sizlerin en iyi şartlarda yetişmesi için gerekli altyapıyı hazırlamanın gayreti içerisindeyiz. Tunceli Valiliği ve Tunceli Belediyesi olarak çocuklarımızın eğitimi için elimizden gelenin en iyisini yaparak onları geleceğe hazırlıyoruz.” dedi.

Çocuklarla ayrı ayrı ilgilenen Kaymak, ziyaretlerinden dolayı çok memnun olduğunu belirterek, Özel Özel Umudumuz Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Kurucu Temsilcisi Nejla Ergün,  kurum yöneticileri ve öğrencilere nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek öğrencilere çeşitli hediyeler verip derslerinde başarılar diledi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
123456
Tüm Hakları Saklıdır © 1971-2023 Dersim Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim