• BIST 9079.97
  • Altın 2307.251
  • Dolar 32.3024
  • Euro 35.0637
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 17 °C
  • Tunceli 9 °C

Munzur Üniversitesinde mezuniyet töreni

Munzur Üniversitesinde mezuniyet töreni
Munzur Üniversitesi 2021-2022 Eğitim Öğretim Akademik Yılı Mezuniyet Töreni, öğrencilerin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.

Aktuluk Kampüsünde gerçekleştirilen mezuniyet törenine Vali Mehmet Ali Özkan, Cumhuriyet Başsavcısı Enver Eroğlu, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Halim Arıstak, Rektörümüz Prof. Dr. Ubeyde İpek, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Nuran Cıkcıkoğlu Yıldırım ve Prof. Dr. Mustafa Dörücü, il protokolü, akademik/idari personel, öğrenciler ve aileler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan etkinliğe Vali Özkan ve Rektör İpek açılış konuşması yaptı.

Vali Özkan, yaptığı konuşmada mezun olan her bir öğrencimizin ilimiz için gönül elçisi olduğunu ifade ederek mezun olan öğrencilerimize mesleki hayatlarında başarılar diledi. Rektör Prof. Dr. Ubeyde İpek ise konuşmasında, “İnsan hayatının en önemli aşamalarından biri olan üniversite hayatını başarı ile tamamlayarak mezun oluyorsunuz. En güzel dostlukların kurulduğu, hatıraların biriktirildiği bu keyifli ve zorlu süreçte başarılı olmanın haklı gururunu yaşıyorsunuz. Üniversite eğitiminiz boyunca gece gündüz demeden, emek vererek edindiğiniz bilgi birikiminin mesleki hayatınızda sizlere yol göstereceğinden şüphem yok. Gösterdiğiniz bu başarıdan dolayı sizleri ve sizleri yetiştirmek için gecesini gündüzüne katan kıymetli ailelerimizi can-ı gönülden kutluyorum. Edindiğiniz birikimle, donanımla her birinizin kendi alanında başarılı bireyler olacağına inancım tamdır. Hayatınızın bundan sonraki sürecini oluşturacak olan mesleki hayatınızda sağlık, mutluluk ve başarılar diliyor; hepinizi saygıyla selamlıyorum.” dedi.

Açılış konuşmalarının ardından dereceye giren ve mezun olan öğrencilere plaket ve başarı belgeleri takdim edilerek kep atma töreni gerçekleştirildi. Mezuniyet töreni, Zafer Döner ve DJ Alaaddin Bestekar’ın sahne aldığı coşkulu geçen konserler ve havai fişek gösterisi ile sona erdi.

Kenan Korkmaz

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
123456
Tüm Hakları Saklıdır © 1971-2023 Dersim Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim