• BIST 9079.97
  • Altın 2307.771
  • Dolar 32.3049
  • Euro 35.0354
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 14 °C
  • Tunceli 9 °C

Milletvekili adayı Özer: Doğup büyüdüğüm bu topraklara hizmet etmek istiyorum

Milletvekili adayı Özer: Doğup büyüdüğüm bu topraklara hizmet etmek istiyorum
AK Parti Tunceli Milletvekili Adayı Hakan Özer, “Siyaset; doğduğum ve yaşadığım bu topraklara olan vefa borcumuzu ödemenin, insanlarımıza daha güzel ve kaliteli hizmet etmenin bir yolu ve aracıdır ”dedi.

24 Haziran seçimlerinde Ak Parti Tunceli 1.sıra adayı olan iş adamı Hakan Özer, neden milletvekili adayı olduğunu açıkladı.
Tunceli’de doğup büyüdüğünü ve ilin sorunlarını çok  iyi bildiğini belirten milletvekili adayı Hakan Özer,“Tunceli’nin bir evladı olarak yıllardan beri ilimin sosyal ve ekonomik koşullarından ötürü büyük sıkıntılar  yaşadığını bilen biriyim. Gençlerimizin geleceğe daha güvenle bakması, insanların iş için başka kentlere göç etmek zorunda kalmadan kendi şehirlerinde kalarak huzurlu bir şekilde yaşamaları için   insanlarımızla birlik ve beraberlik içinde gerekli fedakarlığı göstermek istiyorum”diye konuştu.
Alanında uzman ekiplerle, Tunceli için projeler hazırladığını ve bu projelerle Tunceli’yi hak ettiği yere taşımayı hedeflediğini dile getiren Özer, “Bu bağlamda, uzun yıllardır edindiğim bu birikim ve tecrübeler ile insanlarımıza hizmet sunma fırsatıdır siyaset, bulunduğum her görevde ve yaptığım her işte bu düşüncelerle insanlara hizmet etmeye gayret ettim. İşte bugün Ak Parti Tunceli Milletvekili adayı olarak çıktığım siyasi yolculuğumun temelinde bu kavramlar yatmaktadır. Doğup yaşadığımız bu topraklara daha çok hizmeti, daha çok yatırımı ve kalkınmayı gerçekleştireceğine memleketimiz Tunceli’yi hak ettiği yerlere taşıyacağına inandığım için Ak Parti’den Milletvekili adayı oldum.”dedi.
Milletvekili seçilmesi halinde, Munzur vadisinde baraj yapılmaması başta olmak üzere, cemevlerine statü verilmesi ile ilgili önemli gelişmelerin yaşandığını  ve bunun mücadelesini vereceğini belirten Özer, Tunceli’nin ihtiyacını karşılayacak havalimanı, Akdeniz ve Karadeniz’i birbirine bağlayacak Pertek köprüsünün yapımı, Tunceli’de yeni çevre yolunun yapılması, Tunceli-Pülümür-Erzincan bağlantılı 90 kilometrelik yol projesi ve Tunceli’ye doğal gaz getirilmesi yönündeki projelerin kısa zamanda hayata geçireceğini söyledi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
123456
Tüm Hakları Saklıdır © 1971-2023 Dersim Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim