• BIST 8718.11
  • Altın 2246.886
  • Dolar 32.3304
  • Euro 35.1765
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 1 °C
  • Tunceli 5 °C

Metin Hara ile Adriana Lima'ya Tunceli daveti

Metin Hara ile Adriana Lima'ya Tunceli daveti
Dünyaca ünlü manken Adriana Lima ile büyük bir aşk yaşayan yazar Metin Hara, 3 Ağustos'ta Etiler'deki mekanda bir kadınla objektiflere takılmıştı.

Metin Hara’nın içeride uzun süre sohbet ettiği arkadaşı, çıkışta yöneltilen sorular üzerine “Metin’in ablasıyım, can dostuyum” açıklamasında bulunmuştu. cnnturk. com, o kadının kim olduğunu ve Metin Hara ile ne konuştuklarına ulaştı.

Adriana Lima ile Bodrum'da tatil yapan yazar Metin Hara uzun süre Türkiye'nin magazin gündemine oturdu. İkili arasında yaşanan ilişkinin gerçek olmadığı, 'reklam' olduğu iddia edildi.

Bütün bu tartışmalar sürerken, Adriana Lima da Türkiye'deki tatilini sona erdirip ABD'ye döndü.

3 Ağustos'ta Etiler'de çekilen bir fotoğraf, magazin gazetecilerini yine fazlasıyla meşgul etti. Zira Metin Hara ile görüntülenen bir kadının kim olduğu merak edildi.

Metin Hara ile Etiler'de yemek yiyen kadına cnnturk.com ulaştı. cnnturk.com editörü Murat Aydın'a konuşan Mazez Çetin, Hara ile uzun bir süredir tanıştıklarını belirterek, "Metin'in ablasıyım, dostumdur kendisi" dedi. Mazez Çetin, 2015 seçimlerinde Tunceli'den milletvekili aday adaylığında bulunmuştu. Tunceli ve ilçelerine yönelik projeler geliştirme konusunda çalışmalar yürütüyordu.

İşte Metin Hara ile görüntülenen Mazez Çetin'in açıklamaları

Bir kaç gün önce Etiler'de Metin Hara ile görüntülendiniz? Gazetecilerin sorusuna "Metin'in ablasıyım, can dostuyum" açıklamasında bulundunuz. Böyle mi gerçekten? Ne zamandır görüşüyorsunuz?

Gerçekten öyledir, Metin'in ablasıyım, can dostuyum. Uzun yıllar oldu, yaklaşık 6 yıla yakın bir zamandır Metin ile görüşüyoruz.Yani Metin'i de o gün ben davet etttim, ben ricada bulundum. Çünkü Tunceli'de süren projelerimiz var ve bunların çalışması sürüyor. Tunceli'yi unutmuş değilim. Projeleri hayata geçirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Bir tanesinin onayını aldık, gerçekleştirdik. İkincisi için de Metin'den bir destek istemiştim.

Metin Hara, hangi projeye dahil olacak?

Erasmus projesinde... Çocukların yurt dışında öğrenim görebilmesi, stajerlik yapabilmek için, burada Metin'in çünkü mevcut içinde bulunduğu sivil toplum kuruluşlarında çok iyi işler yaptığını bire bir biliyorum. Şahidim, yani Metin bütün yardımları bütün yaptıkları hiç bir şeyin altında dili, dini, rengi, ırkı,hiç bir şekilde Metin'i ilgilendirmedi. Hep o olması gerektiği gibi oldu ve ben de bu konuda ondan destek istedim. Sağolsun, kırmadı, 'yapabileceğim bir şey varsa, tabi ki varım' dedi. Hatta sevgilisiyle (Adriana Lima) birlikte Tunceli'ye davet ettim. Artık onların zamanlarına, planlarına, programlarına bağlı, Reddedileceğini düşünmüyorum, benim bildiğim Metin gelir.

Sık sık görüşüyor musunuz?

İşimizin gereği sık sık görüşüyoruz, dostluk adına. Son görüşmemizde de bu projeleri konuştuk, benim Tunceli'de hayata geçireceğim proje için Metin'le görüşmüştüm.

Metin Hara, Adriana Lima'yla olan aşkı ile gündeme geldi. Nasıl değerlendiriyorsunuz bu durumu?

Ben Türkiye toplumunun düşünebilen, sorgulayabilen kısmının sağduyusuna çok güveniyorum. Ve Metin'in böyle gündeme gelmesine de üzülüyorum. Biraz Metin' görmek lazım, dinlemek lazım, 'Metin Türkiye'de neler yapmış, nelerle uğraşıyor?' diye. Metin çok dolu bir çocuk, yüreği güzel çocuk. İki tane kitap yazmış. Kanserli çocuklarla özel ilgileniyor, dernek kuruluşlarında maddi manevi yardımları oluyor. Kan vermekten tutun, psikolojik desteğe kadar sürekli onların yanında. İhtiyacı olan kim varsa, kim Metin'den yardım istemişse Metin orada var olmuştur. Ben onda onu gördüm. İnsanlar konuştuklarıyla değil, yaptıklarıyla ortadadırlar bence. Metin neler yapmıştır buna bakmak gerekiyor, bu kadar çok çabuk önyargılarımız fazla. Düşünün Ahmet Kaya'ya da bıçak, çatal atıldı, bardaklar atıldı sonra yıllar sonra defalarca özür dilendi. Bu çok bir anlam ifade etmiyor.

Bu söylediklerinden sanki Hara'ya yönelik bir linç operasyonu yürütülüyor mu demek istiyorsunuz?

Ben Metin adına konuşamam. Ama kendi gördüklerim kendi okuduklarımdan yola çıkarak söylüyorum.  Bu arkadaşla hep magazin bölümünü sunuyoruz ama ama bu Metin Hara kim, bunları da katmaları gerekiyor. Çünkü Metin Türkiye'de iyi bir değer. Türkiye'de hala magazin gündemde.

Görüntülendiğiniz gün bir kaygı duydunuz mu? Olumsuz eleştiriler aldınız mı? Acaba medya ne yazar, 'sevgili mi bunlar falan' diye?

Yani ben ona şahit olmadım ama öyle bir adımlar da atıldı. Siz kimsiniz, bu kadar saat konuşabiliyorsunuz, bu kadar samimi olabiliyorsunuz diye. Ama ben dedim, ya biz bir türlü önyargılarımızdan kurtulamıyoruz. Ben bundan bir rahatsızlık duymuyorum. Çünkü Metin ile olan ilişkim bilinir. Severim, kardeşimdir, dostumdur, bunlar beni rahatsız etmiyor. Beni rahatsız eden konu; ne olur Metin'i yine haber yapın, yine yazın ama Metin'i tanıyın. En azından ona bu şansı verin. Benimle ilgili de 2015 seçimlerinde Tunceli'de, Dersim'de milletvekili aday adaylığımı koymuştum. Benim için hiç bir şey değişmedi, kendi mücadeleme devam ediyorum. Yine biliyorum bu toprağın yarısını kadınlar oluşturuyor, diğer yarısını kadınlar yetiştiriyor. Kadınlar olmadan hiç bir şey olmayacağını biliyorum ve ben de kendi mücadeleme devam ediyorum.

Adriana Lima ile Tunceli'ye gelecek mi sizce?

Metin'in adına şunu söyleyebilirim, eğer proje istihdam sağlıyorsa, oradaki gençlere çocuklara köylülere, o kente bir şey katıyorsa, metin kayıtsız şartsız zaten benim yanımda olur. Bundan eminim. Destek veriyor, vermeye de devam edecektir.

 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
123456
Tüm Hakları Saklıdır © 1971-2023 Dersim Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim