• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 28 °C
  • Tunceli 29 °C

Merhaba

EZGİ EMİR

 

Bir Karma Astrolog olarak meraklısı ve özellikle Dersim’liler için, edindiğim bilgi birikimi ve deneyimlerimi siz değerli okuyucular ile paylaşmak adına yazmaya başladım…

Astrolojide doğum haritası ya da transit harita çıkartılırken, bulunulan ya da istenilen yerin, enlem ve boylamı üzerinden baz alınarak çıkarılır.

İnternette okuduğumuz çoğu yorum İstanbul ili baz alınarak çıkartılmış haritalar üzerindendir.  Astroloji ile ilgili bilgilerin yanı sıra, gökyüzü gündemi ve aylık burç yorumlarını özellikle hem TUNCELİ ilini baz alarak çıkardığım haritalar hem de TUNCELİ doğum haritası üzerinden yorumlayıp, paylaşacağım. Bu da, burada yaşayan insanlar için yapacağım ön görülerin-kehanetlerin gerçekleşme olasılık oranını arttıracaktır.

Günümüzde, özellikle son beş yıl içerisinde astroloji bilimi çoğunluğun ilgi gösterdiği bir alan haline dönüştü. İnternet kullanımının yaygın hale gelmesi ile de, çoğu kişi bu bilim ile alakalı birçok bilgiye ulaşabiliyor. İnternet bu açıdan kişisel gelişime faydalı olsa da, korkuyu besleyen ve negatife çeken yorumların daha fazla okur ve takip kitlesi yaratması; yanlış verilen bir bilginin anında yaygın hale gelebilmesi hali, yani bilgi kirliliği ihtimallerinin yüksek olması açısından da zararlı buluyorum. Yerli ve yabancı birçok astrologu takip ediyorum. Ama bazen meslektaşlarımın yaptığı öyle astrolojik yorumlar var ki; açıkçası hayrete düşüyorum.

 Danışanlarım tarafından da bazen öyle gönderiler alıyorum ki; bu gerçekten böyle mi olacak paniğiyle kapımı çalıyorlar.  Her şeyden önce şunu belirtmeliyim ki; Astroloji kendini, çevreni, içinde bulunduğun evreni tanıma sanatıdır. Dualist Dünya düzeninde, İnsan-ı Kamil olabilmek için ruhunuza ışık tutan bir bilimdir. Var oluşumuzdan beri süre gelen, Sebeb-Sonuç Olasılık Silsilesini açıklayarak hayatınıza yön verir.

Her doğum haritası kişiye özeldir ve çok dikkatli incelenmelidir. Yapılan genel yorumlar adı üstünde genel yorumlardır. Kollektif etkilere maruz kalabilirsiniz, ancak buranın da çıkış kapısı; her doğum haritasında kişinin bilinç evrimi yani ruh kalitesiyle doğru orantılı olarak açılır. Yani Astroloji bir olasılık silsilesidir.

Hayatınızdaki gerçekleşme olasılığı yüzde 33’tür. Mesela Bir doğum analizi yaptırırsanız; hakkınızda gelecek ile ilgili yapılan kehanetlerin/öngörülerin gerçekleşme olasılığı yüzde 33’tür. Bu ne demek biliyor musunuz?  Evrende sonsuz olasılık vardır ve kişinin her zaman ve her anda seçme hakkı vardır. Ve kişi o anda yaptığı seçimle, birçok olasılığı yaşamına çeker… Bir doğum haritası analizin başarı yüzdesi; onu yorumlayan astrologun deneyimine, bilgisine, hayata bakış açısına ve olasılık genişliğine bağlı olmasının yanında; harita sahibinin de ruh-zihin-algı gelişmişlik oranına da bağlıdır.  Kısacası demem o ki; kendinizi, korkuyu yönetmeye ve sizi de korkuya esir etmeye çalışan astrologlardan koruyun…

Her genel prensip sizin bireysel haritanızda aynı şekilde çalışmaz. Eğer Dünya üzerindeki her doğum haritası aynı genel prensip üzerinden aynı etkiyi alıp gerçekleşmiş olsaydı, şu anda Dünya üzerinde kimse yaşamıyor olurdu… O sebeple yazılarımın yolunuza ışık tutmasını dilerim… Yaşamınızın ipi, dümeni her zaman elinizde….

Bunu her an her yöne çevirip, yol alabilirsiniz…

Kendi geminizin kaptanı olmanız dileğiyle….

Sevgilerimle,

Ezgi Emir

Karma Astrolog & Meditasyon-Şifa-Enerji Terapisti ve Usta Öğretici

Dersim Şifa Platformu

@dersimsifaplatformu

[email protected]
 

Bu yazı toplam 5200 defa okunmuştur.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
123456
Tüm Hakları Saklıdır © 1971-2023 Dersim Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim