• BIST 9645.02
  • Altın 2410.881
  • Dolar 32.5648
  • Euro 34.7004
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 14 °C
  • Tunceli 15 °C

Mazgirt, kapalı spor salonuna kavuştu

Mazgirt, kapalı spor salonuna kavuştu
Spor Toto tarafından yaptırılan, Mazgirt Kapalı Spor Salonunun açılış töreni gerçekleşti.

mazgirt,-kapali-spor-salonuna-kavustu.JPGSpor Toto tarafından yaptırılan, Mazgirt Kapalı Spor Salonunun açılış töreni gerçekleşti.Açılış törenine; Vali Osman Kaymak, Mazgirt  Kaymakamı Ali Türk, İl Jandarma Komutanı Jandarma Pilot Kurmay Albay Atila Tamer , İl Emniyet Müdürü Fahrettin Şen, Mazgirt Belediye Başkanı Tekin Türkel, Kurum müdürleri, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.

İki kısımdan oluşan kapalı spor salonu,üst katta  fitnes ve vücut geliştirme salonu, alt katta da voleybol, basketbol, hentbol ve badminton maçlarına ev sahipliği yapacak kapasitede inşaa edildiği belirtildi.Vali Osman Kaymak,  Mazgirt  Kaymakamı Ali Türk ve  Mazgirt Belediye Başkanı Tekin Türkel ile  birlikte  Kapalı Spor Salonunun  açılış kurdelesini keserek spor salonunun açılışını yaptı.

Açılış sonrasında bir konuşma yapan Vali Osman Kaymak,“Saygı değer Mazgirtliler, kıymetli gençler. Bu güzel günde aranızda bulunmaktan duyduğum memnuniyeti dile getirerek hepiniz hoş geldiniz diyor, saygı ve sevgi ile selamlıyorum. Öncelikle 2 ay önce Mazgirt ilçemizi ziyaret ettiğimizde bu salon daha inşaat halindeydi ve o zaman salonumuzun açılışı için sözleşmiştik. Bugün bu salonun açılışını sizlerle yapmaktan mutluluk duyuyorum ve Mazgirt’imiz için hayırlı uğurlu olur diye umut ediyorum. Öncelikle bilinmelidirki bu yatırımlar çok zor şartlarda yapılıyor ve sizlerin hizmetine sunuluyor.Her ne koşulda olursa  olsun vatandaşlarımızın, gençlerimizin daha iyi koşullarda yaşayabilmesi ve sosyal imkanlardan faydalanması amacıyla devlet olarak tüm imkanları seferber ediyoruz. Bu tesisin halkımızla buluşmasında, yapılmasında ve yaptırılmasında emeği geçen, seferber olan önceki  Vali arkadaşlarıma, kurum müdürlerine Kaymakamıma  teşekkür  ediyorum. Bu tesisin İlçemize faydalı olmasını dileyerek, bu tesisin hizmete açılmasında emeği geçen Kaymakamımıza, Belediye Başkanımıza tekrar teşekkürlerimi sunuyor hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum” dedi.

Vali Osman Kaymak, salonun açılış maçını gerçekleştirerek Gençlik ve Spor Müdürlüğü antrenörü ile badminton maçı yaptı. Daha sonra Vali Kaymak ve Mazgirt Kaymakamı Ali Türk’ün oluşturduğu takımlar voleybol müsabakası ile tesisin ilk voleybol maçını gerçekleştirdi.

mazgirt,-kapali-spor-salonuna-kavustu-001.JPG

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
123456
Tüm Hakları Saklıdır © 1971-2023 Dersim Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim