• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 26 °C
  • Tunceli 23 °C

KEMERSPOR 2003 - DERSİMSPOR MAÇINDA HAKEM FACİASI, HAKEM GALİBİYETİ KEMERSPOR 2003'e İKRAM ETTİ.

KEMERSPOR 2003 - DERSİMSPOR MAÇINDA HAKEM FACİASI, HAKEM GALİBİYETİ KEMERSPOR 2003'e İKRAM ETTİ.
Kemer'de Pazar günü hava açık futbol oynamaya elverişli çok güzel bir hava vardı.

Kemerspor 2003, Antalya'nın Kemer ilçesinin Tekirova beldesinde kurulan bir futbol kulübüdür. Kemer 2003 Dr Fehmi Öncel stadyumu , Kemer'e uzaklığı 7 km uzaklıkta Tekirova beldesinin dışında dört tarafı çam ormanlarıyla çevrili bir yerdeydi.

Kemerspor 2003 Dr Fehmi Öncel stadyumuna saat 11.00 itibarıyla ilk gelen takım, Dersimspor takımı oldu.

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişiMaç öncesi görüşme fırsatı bulduğum yeni futbolcularla sohbet ederek değerlendirmeler yaptım.Yeni futbolcular Dersimspor'a gelmekten mutlu olduklarını ve kamp döneminin iyi geçtiğini, maçı kazanmaktan başka çareleri olmadıklarını, maçı kazanacaklarını belirttiler. Maç öncesi Dersimspor futbolcularında kazanma arzusu olan güzel bir hava vardı.

Teknik direktör Hakan Çimen'le yeni transferlerle ilgili kısa bir görüşme yaptım, yeni transferlerden memnun olduğunu, yeterli ve tam olmadığını belirtti.

Yöneticilerle yeni transferle ilgili kısa bir sohbetimde,Yeni transferlerden Musa Dolu'nun yetersiz olduğundan dolayı bu transferin yapılmasında vazgeçtiklerini belirterek, iki yeni transfer görüşmesinin halen daha devam ettiğini belirttiler.

Görüntünün olası içeriği: 12 kişi, ayakta duran insanlarSaat 12.00 itibarıyla Antalya'da yaşayan Dersim'liler, Dersimspor'u yanlız bırakmamak için Tekirova Dr Fehmi Öncel stadına gelmeye başladılar.
Stada gelenler arasında TUNCELİ VAKFI BAŞKANI Cengiz Sefer ile 2. Başkan Pamuk Değirmenci'de vardı.

Antalya TUNCELİ VAKFI BAŞKANI Cengiz Sefer ile 2. Başkan Pamuk Değirmenci Dersimspor yöneticilerle bir süre sohbet ettiler. Dersimspor yöneticileri 15 Gündür Antalya Kemer'de kamp yaptıklarını belirttiler.

Tunceli vakfı Başkanı : “ madem burada kamp yapıyordunuz neden bize haber vermediniz hatta bu maçın olacağında maç günü haberimiz oldu, haberimiz olsaydı Antalya Dersim'lileri buraya taşırdık ” diyerek, Dersimspor yöneticilerine sitemde bulundular.

Antalya TUNCELİ VAKFI BAŞKANI an itibarıyla haberimiz olmasına rağmen Antalya'lı Dersim'lilere mesajlar çekerek maça davet ettik dediler.
Taraftarlarında yönetimle ile ilgili haklı eleştirilerinde " Dersimspor yönetimi kamuoyu ve halkla ilişki kuramıyor " haklı eleştirileri burada da görülmektedir.

Bu konuşmaların ardında Antalya'da yaşayan Dersim'liler kendi araçlarıyla ve münibüslerle Tekirova Dr Fehmi Öncel stadına gelerek tribünlerde yerini aldılar.

Maçı izlemek için 2 Alman Turist'de Dersimspor taraftarları arasında bulunarak maçı izleyerek destek verdiler.

Tribünlerde 70- 100 kişilik Dersimspor taraftarları, Kemerspor 2003 tribünlerde ise 100 kişilik taraftar grubu vardı. Dersimspor taraftarları, Dersimspor’u tribünlere çağırarak sevgi gösterilerinde bulundular.

Maç öncesi yaşanan bu güzel görüntülerden sonra Kemerspor 2003 - Dersimspor sahaya çıktılar.

Takımların ilk on birleri şöyleydi

KEMERSPOR 2003: Hüseyin, Sergen, Oğuz, Ufuk, Akın, Burak, Umut, Volkan, Tahir,veli, Deniz

DERSİMSPOR : Barış, Emrah, İzzet, Volkan, Koray , Fuat, Mert, Taner, İlhan, Fatih, Ömer

HAKEMLER : Efe Tanrıverdi, Ali Murat Kaya, Boran Turhan

İstiklal marşı okunduktan sonra hakemin ilk düdüğüyle birlikte maç başladı.

Oyuna hızlı başlayan taraf Dersimspor oldu, sağdan ve soldan atak geliştiren Dersimspor aradığı golü duran toptan buldu maçın 4. dakikasın da Emrah Dursun’un kullandığı korner atışına iyi yükselen yeni transfer İlhan Aslanoğlu kafa golüyle topu Kemerspor 2003 ağlarına göndererek durumu 1 - 0 yaptı.

Maçın 16. dakikasında Kemerspor’dan Umut Dilek Dersim Spor cezaalanı dışında topla buluştu aşırtma vuruşu ile topu ağlarla buluşturdu ama yan hakem ofsayt karar vererek golü geçersiz saydı.

Maçın 35 dakikasında Dersimspor oyuncu değişikliğine giderek Ömer'in yerine Fırat'ı oyuna aldı.

Maçın kırılma noktası 36’ıncı dakika da oldu. Kemerspor’dan Akın Akman’ın korner vuruşunun ardından karambolde kalan topa Koray Kurt’un göğsüne yapışık eline çarpan topa, orta Hakem hakem Efe Tanrıverdi müdahale diyerek penaltı noktasını gösterdi.

Dersimspor futbolcuların uzun süre penaltıya itirazları sonuçları vermeyince, Penaltı atışını Kemerspor 2003 den Tahir Türker kullanarak penaltı atışını göle çevirerek durumu 1 - 1 yaptı.

Maçın ilk yarısı 1 -1 şeklinde tamamlandı.

Maçın ilk yarısında Kemer 2003 taraftarları protokol tribünlerinde, protokol tribünlerinde bulunan Dersimspor yöneticilerine Hakaretli saldırıda bulundular. Gerginlik uzun süre devam ettikten sonra jandarmanın müdahalesiyle yatıştırıldı.

Maçın 2. yarısında 2. kırılma noktası maçın 57. dakikasında yaşandı. Dersimspor tribünleri ve taraftarlarının gözü önünde gerçekleşen Tahir Türker'in pasını beş metrelik ofsaytla topla buluşan Umut Dilek, yan hakemin 5 metrelik ofsaytı görmezden gelmesi ve orta hakeminde oyunu devam ettirmesine taraftarlar çok büyük tepki göstermelerine rağmen göz göre, göre devam ettirerek, " OFSAYTLI GOL " verdi.

Dersimspor taraftarı Hakemlere “ vicdan yokmu, vicdan ” diyerek ve haykırarak bu durumu protesto ettiler.

Dersimspor teknik direktörü Hakan Çimen ile Dersimspor'lu futbolcuları itirazlarıda sonuç veremeyince Kemerspor2003 durumu 3 - 1 yaptı.

Maçın 60 dakikasında Kemer 2003 den Sergen oyunda çıkarak yerini Barış'a bıraktı. Maçın 61. dakikasında Dersimspor'dan Mert çıktı yerine, oyuna Ulaş girdi.

Bu değişiklik den sonra Dersimspor'lu Fuat'ın orta sahada Kemer 2003 futbolcusuna sert müdahalesini önce Sarı, sonra da kırmızı kart çıkarttı. Dersimspor'lu futbolcular bu duruma "arkadaşımızın sarı kartı yok" neden kırmızı vermiyorsun diyerek itiraz ettiler.

Dersimspor futbolcularının bu itirazı üzerine Hakem Efe Tanrıverdi vermiş olduğu kırmızı kartı iptal etti.

Hakemlerin bu tutumuna bakıldığında gerek verdiği haksız penaltı, gerek verdiği 5 metrelik ofsayt golü, gereksede vermiş olduğu hatalı kırmızı karttan da anlaşılacağı üzere, Hakemler Efe Tanrıverdi, Ali Murat Kaya, Boran Turhan, sahaya Dersimspor'u yenmek için çıkmışlardı.

SAHADA DERSİMSPOR'UN RAKİBİ KEMER 2003 TAKIMI DEĞİLDE, RAKİP OLARAK HAKEMLER TAKIMI VARDI.

Dersimspor futbolcuları maç içinde yaşanan bu durum nedeniyle moralleri bozulmuş kazanamayacaklarını anlamış ve çaresiz kalmışlardı.

Maçın 70. dakikasında Kemerspor 2003 den Akın'ın yerine Ali, Dersimspor'dan İzzet oyundan çıkarak yerine, oyuna Koray girdi.

Maçın 90 dakikasında Kemer 2003 den Tahir oyundan çıkarak, yerine Selçuk oyuna girdi.

Bu oyuncu değişikliğinde sonra başkada haksız verilecek gol kalmadığından dolayı hakem bitiş düdüğüyle, maçı bitirerek görevini tamamladı.

Hakemler soyunma odasına giderken Dersimspor futbolcularına “ MAÇI NASIL KAZANDIK GÖRDÜNÜZMÜ ” şeklinde sözlerinde maç oynanmadan kaybedilmişti.

Bu maçta taraftarların hayranlıkla izledikleri Kütahya spordan yeni transfer FATİH BOLAT’ tı. Güzel oyunuyla taraftarların takdirini aldı.

GOLLER: Dk : 4 İlhan Aslanoğlu (Dersim Spor), Dk. 37 (penaltıdan) Tahir Türker, Dk. 57+Dk. 81 Umut Dilek (Kemerspor 2003)

SARI KARTLAR : Dk. 9 Ömer Kızıldağ, Dk. 60 Taner Arı, Dk. 69 Fuat Onur, Dk. 88 Fatih Bolat (Dersim Spor), Dk. 33 Sergen Çelik, Dk. 62 Akın Akman (Kemerspor 2003)

Dersimspor yöneticileri kendine düşen görevi yaparak, bu hakemlerle ilgili Merkez Hakem komitesine şikayet ederek bu olayın peşini bırakmamalılar.

Taraftar grupları da kendine düşeni görevleri yaparak, Merkez hakem komitesine MHK ya protesto ederek mailler göndermelidirler.

EĞER BİZLER SUSARSAK, MERKEZ HAKEM KOMETİSİ MHK BU YANLIŞLARA DEVAM EDECEKLERDİR.

DERSİMSPOR ONURDUR, ONURUMUZA SAHİP ÇIKALIM.

KENAN KANDİL.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
123456
Tüm Hakları Saklıdır © 1971-2023 Dersim Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim