• BIST 9631.63
  • Altın 2496.722
  • Dolar 32.5888
  • Euro 34.846
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 22 °C
  • Tunceli 27 °C

Kaymakam Kazez’den meslek yüksek okuluna ziyaret

Kaymakam Kazez’den meslek yüksek okuluna ziyaret
Çemişgezek Kaymakamı Harun Kazez, Munzur Üniversitesi Çemişgezek Meslek Yüksekokulunu ziyaret etti.

Ziyaret esnasında; Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü görevine yeni atanan Dr. Öğr. Üyesi Gönül Şener’e yeni görevinde başarılar dileyen Kaymakam Kazez, okul yönetimi ve öğretim görevlileriyle okulun genel durumu ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Kaymakamlık olarak Çemişgezek’te eğitimin gelişmesine büyük önem verdiklerini aktaran Çemişgezek Kaymakamı Harun Kazez, “Artık eğitimde başarı denilince akıllara Çemişgezek geliyor. Çemişgezek ilçemiz eskiden dut’u ve Şavak tulum peyniriyle meşhurdu. Biz buna son yıllarda eğitimi de ekledik. Artık Çemişgezek ilçesinin neyi meşhur diye sorduklarında, eğitimi de meşhur diyebiliyoruz. Çemişgezek ilçemizde eğitimin gelişmesi, başarının artarak devam etmesi için büyük emek veriyoruz. Çemişgezek Meslek Yüksek okulumuzun bu başarı geleneğimize ayak uydurarak, Meslek yüksek okulumuzun öğrencilerinin de akademik başarılarıyla birlikte, ilçemizin sosyal ve kültürel dokusuna adaptasyonu ve katkısının olumlu yönde olacağına inanıyorum. Çünkü okulumuzun çok birikimli bir eğitim kadrosu var. Daha önce okulumuzda öğretim görevlisi olarak görev yaparken, okula müdür olarak yeni atanan Dr. Öğr. Üyesi Gönül Şener hanımefendinin özverili çalışmalarını sürdürerek, görevini en iyi şekilde yürüteceğine inanıyorum. Kendisine yeni görevinde başarı ve muvaffakiyetler temenni ediyorum. 2018-2019 Akademik yılının hayırlı uğurlu olması dileklerimle okul yönetimine, eğitim kadrolarına ve tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum” dedi.

2018-2019 Akademik yılında yapılacak olan çalışmalar hakkında ve okulun genel durumuyla ilgili bilgiler veren Çemişgezek Meslek Yüksek Okulunun yeni Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Gönül Şener, “İlçemizin Kaymakamı Harun Kazez’in okulumuzu ziyaretinden mutluluk duyduk. Nazik Ziyaretlerinden ve eğitime olan ilgisinden ötürü İlçemiz Kaymakamı Harun Kazez’e şahsım ve eğitim kadrolarımız adına teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde ifadelere yer verdi.

Öğlen yemeğini okul yönetimi ve eğitim kadrolarıyla birlikte yiyen Çemişgezek Kaymakamı Harun Kazez, daha sonra okuldan ayrıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
123456
Tüm Hakları Saklıdır © 1971-2023 Dersim Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim