• BIST 9530.47
  • Altın 2472.847
  • Dolar 32.429
  • Euro 34.8442
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 15 °C
  • Tunceli 10 °C

Hüsniye Karakoyun'dan 28 Mayıs'a çağrı: Bu bir kader seçimidir

Hüsniye Karakoyun'dan 28 Mayıs'a çağrı: Bu bir kader seçimidir
28'nci Dönem CHP Tunceli Milletvekili Adayı Hüsniye Karakoyun, 28 Mayıs'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimlerine ilişkin çağrı yaptı.

Karakoyun, " Bu bir kader seçimidir. Tek bir oy fire vermeden herkes sandık başına giderek Kemal Kılıçdaroğlu'nu desteklemelidir" dedi.

28'nci Dönem CHP Tunceli Milletvekili Adayı Hüsniye Karakoyun, basın mensuplarıyla bir araya geldi. Karakoyun, 28 Mayıs'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimlerine ilişkin çağrı yaptı. 14 Mayıs'taki ilk tur seçimlerinin geride kaldığını hatırlatan Karakoyun, "Önümüzde ikinci tur seçimleri var.  Tekrar sandık başına gideceğiz. Hatırlayacağınız üzere İstanbul seçimlerinde de benzer bir yönteme başvurmuşlardı. Mevcut hükümet ne zaman kaybedeceğini anlasa elinden geleni yapıyor" dedi.

YILGINLIĞA KAPILMAYIN

İnsanlara umutsuzluğun aşılandığını ve sandık başına gitmelerinin önlenmek istediğini belirten Karakoyun, "Sakın yılgınlığa kapılmayın. Sakın bu oyuna gelmeyin. 28 Mayıs'ta lütfen sandık başına gidin ve oylarınızı kullanın. Sakın 1 oyu bile hafife almayın" diye konuştu.

BU BİR KADER SEÇİMİ

28 Mayıs'ta yapılacak olan seçimin milletvekilliği seçimlerinden ayrı bir seçim olduğunu ifade eden Karakoyun, "Bu bir kader seçimidir. Ne bir pazar kahvaltısına ne de bir pazar gezmesine ne de başka bir gerekçeyle sandığa gitmekten vazgeçmeyin. Sadece sandığa gitmekle de kalmayın, o sandıktan çıkan oyların takipçisi olun" dedi.

KADINLARA VE GENÇLERE SESLENDİ

Kadınlara ve gençlere özellikle bir çağrı yapan Hüsniye Karakoyun, "Bize hakaret eden, bizi sahiplendireceğini söyleyen bir zihniyet Meclis'e girdi. Bu sizi korkutmuyor mu? Eğer cevabınız evet ise lütfen sandıklara gidin ve kaderinizi belirleyecek seçimde söz sahibi olun. Bu seçim aynı zamanda gençlerin gelecek seçimidir. Sevgili gençler lütfen geleceğinizi kimsenin çalmasına izin vermeyin" dedi.

HABER:CANER AKTAN

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
123456
Tüm Hakları Saklıdır © 1971-2023 Dersim Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim