• BIST 9079.97
  • Altın 2308.811
  • Dolar 32.3404
  • Euro 35.0923
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 19 °C
  • Tunceli 12 °C

Güvenlik Kurulu toplantısı yapıldı

Güvenlik Kurulu toplantısı yapıldı
İl Spor Güvenlik Kurulu ve Üniversite Güvenliği toplantıları yapıldı.

Tunceli Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Valilik Salonu'nda Tunceli Valisi ve Belediye Başkan Vekili Tuncay Sonel başkanlığında düzenlenen toplantıya, Munzur Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ubeyde İpek, Vali Yardımcısı Selçuk Yosunkaya, İl Jandarma Komutanı Albay Sinan Şen, İl Emniyet Müdür Vekili Kazım Oraltay, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Yardımcısı Oğuzhan Çiçek, Kredi ve Yurtlar Kurumu Müdürü Murat Şahin ve kentteki spor kulüplerinin başkanları katıldı.

Toplantıda, Tunceli'de düzenlenecek spor müsabakalarında uygulanacak güvenlik tedbirleri, müsabakaların fair play kuralları içerisinde gerçekleşmesi, spor müsabakalarına zararlı madde sokulmaması ve yapılacak maçların risk analizlerinin yapılması konuları görüşüldü.

Toplantıda konuşan Vali Sonel, şunları kaydetti: 

"Sporda şiddetin önlenmesi, her yaştan sporseverin müsabakaları huzur içinde takip edilebilmesi için sporcusundan yönetici ve taraftarına kadar bütün çevrelere sorumluluklar düşüyor. Müsabakaların şehrimize ve ülke sporuna yakışır şekilde sonuçlanması için görev alan herkesin görev ve sorumluluklarını layıkıyla yerine getirmesi önemli. Ayrıca Dersim62spor külümüze otobüs hediye edeceğiz. Amatör kulüplerimize de desteklerimiz olacak. Takımlarımıza ve sporcularımıza kazasız belasız bir sezon diliyorum."

Toplantıya, Munzur Üniversitesinde huzurlu ve başarılı bir akademik dönemin geçirilmesi için alınacak tedbirlerin görüşülmesiyle devam edildi.

Vali Sonel, "Üniversitemizde ve Kredi ve Yurtlar Kurumuna bağlı yurtlarda güvenlik ile ilgili her türlü önlemler alınacaktır. Üniversitemiz ile yurtlarımızdaki öğrencilerimizin huzur ve güvenliği için bölücü ve yıkıcı faaliyetler ile zararlı alışkanlıklarla kesintisiz mücadele edilecektir. 2018-2019 akademik yılının ülkemize, şehrimize ve akademi camiasına hayırlı olmasını diliyorum."

Toplantı, güvenlik tedbirleri ile ilgili alınan önemlerin değerlendirilmesiyle sona erdi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
123456
Tüm Hakları Saklıdır © 1971-2023 Dersim Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim