• BIST 8718.11
  • Altın 2247.132
  • Dolar 32.3242
  • Euro 35.1624
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 1 °C
  • Tunceli 5 °C

Gelecek Partisi'nden kongre daveti

Gelecek Partisi'nden kongre daveti
Gelecek Partisi Tunceli İl Başkanı Eser Köse, 1 Kasım Pazar günü yapılacak 1'nci olağan kongrenin duyurusunu yaptığı açıklamada, "Korku duvarlarını yıkacağız" dedi.

Eski başbakanlardan Ahmet Davutoğlu liderliğindeki Gelecek Partisi kongre sürecine girdi. Gelecek Partisi Tunceli İl Başkanı Eser Köse, 1'nci olağan kongrelerinin 1 Kasım Pazar günü saat 10:00'da yapılacağını duyurdu. Parti yöneticileri ve üyeleriyle basının karşısına çıkan Köse, "Hatırlayacaksınız, parti kuramaz demişlerdi, partimizi tüm Türkiye’yi kapsayan Türkiye mozaiğini yansıtan kurucularımızla kurduk. Parti kursalar bile örgütlenemez, çalışacak üye bulamaz demişlerdi, ancak biz bugün 70 ilimizin il teşkilatını oluşturduk, 243 ilçenin kongresini tamamlayarak 44 ilin il kongresini gerçekleştirdik" dedi.

1 KASIM'DA ANKARA'DA

Eser Köse konuşmasını şöyle sürdürdü; "Dünyada ve ülkemizde seyreden salgınının olumsuz etkileri ve alınan önlemlerin etkisine rağmen, her türlü baskı tehdit ile dolaylı dolaysız baskılara rağmen, büyük kongre yapma koşullarını tamamlayarak 1.olağan genel kongremizi 1 Kasım 2020 pazar günü saat 10.00 da Ankara Anfa Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleştireceğiz."

Anadolu’dan esen rüzgara baktığımızda teşkilatlanma çalışmalarında partimize katılan on binlerin çok kısa zamanda yüzbinlere ve inşallah çok yakın bir zamanda milyonlara ulaşacağının haklı umudunu taşıyoruz. Yolsuzluk, yoksulluk ve yasakları önleyeceğiz iddiası ile siyaset sahnesine çıkan iktidar partisi maalesef geçen bu süre zarfı içerisinde bu ilkelerin tamamını unutmuş, unutmakla kalmayıp yolsuzluk, yoksulluk ve yasakları doğuran, besleyen, yeşerten bir yapıya dönüşmüştür. 3Y ile mücadele etmek için yola çıkanlar bu mücadeleyi unutup ülkenin başına dördüncü bir y’yi de musallat etmişler, dördüncü y ile milletin gözünün içine baka baka kolaylıkla yalan söyleyerek ekonomik verileri çarpıtarak, millet fakr-u zaruret içerisindeyken uçuyoruz yalanları ile milleti kandırmaya teşebbüs etmektedirler. Anadolu’yu karış karış dolaştığımızda aziz milletimiz derin ekonomik darlıktan yaygın işsizlikten, eş dost hısım akraba ayrımcılığından, ötekileştirişi nefret dilinden ve yaygın korku ikliminden duydukları kızgınlığı, kırgınlığı açıkça dile getirmektedirler.

Gördüğümüz odur ki derin bir dip dalga oluşmaktadır. Hukuki sürecin gerektirdiği şartları yerine getirerek 1. olağan genel kongresini yapmaya hak kazanan gelecek partisi bu zor zamanlarda milletimiz adına her türlü sorunu dile getirecek tüm meseleleri konuşacaktır. Oluşturulan korku duvarlarını yıkarak, ülkemiziniz içerisine girdiği kısır döngüye dur diyecek ve milletimizin hayallerinin yok edilmesine karşı duracağız. Milletimizin gerçek gündeminin yani işinin, aşının, onurunun takipçisi olacağız. Ülke sathında oluşmakta olduğunu gözlediğimiz derin dip dalganın lideri olarak, aziz milletimizi güvenli bir limana eriştiren amiral gemisi olacağız. Kimse ümitsiz olmasın. Kimse karamsarlığa kapılmasın. Partimiz ülkemizi temel hak ve özgürlüklerin korunduğu demokrat, adil, özgürlükçü müreffeh bir seviyeye taşıyacaktır. Gelecek senin gelecek Türkiye’nin mesajını vereceğimiz kongremizin ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyor tüm haklımıza güvenli, güçlü, adaletli bir gelecek vadediyoruz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
123456
Tüm Hakları Saklıdır © 1971-2023 Dersim Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim