• BIST 9524.59
  • Altın 2498.54
  • Dolar 32.5928
  • Euro 34.7112
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C
  • Tunceli 15 °C

Elazığ heyetinden Çemişgezek'e ziyaret

Elazığ heyetinden Çemişgezek'e ziyaret
Elazığ'da STK başkanları ve kurum müdürlerinden oluşan heyet, Çemişgezek ilçesini ziyaret etti.

Elazığ Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Esnaf Odası organizasyonun bazı kurum müdürleri ve STK başkanları, Çemişgezek ilçesine gelerek çeşitli ziyaretlerde bulunup, etkinliklere katıldı.

Heyette, Elazığ Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Esnaf Odası Başkanı Mitat Ulaş, SGK İl Müdürü Ayhan Tuncer, Sağlık İl Müdürü Doç.Dr. Cahit Polat, Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk, Elazığ Ticaret İl Müdürü Bilal Öztürk, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Mustafa Yavuztürk, İşkur İl Müdürü Abdullah Balcı, SODES'ten sorumlu İl Sosyal Etüt ve proje Müdürü Ramazan Polat, SGK Başmüfettişi Elif Sarıgülayasun, ASRIAD Şube Başkanı Yakup Baş ve AKSAN Genel Başkanı Arif Erol yer aldı.

Elazığlı heyetin ziyaret ettiği Kaymakam Harun Kazez, ilçenin genel durumu ile ilgili bilgi verdi. İlçenin yanı başında akan Tağar çayı ve üzerinde bulunan tarihi Tağar Köprüsünü gezen heyet, Yelmaniye ve Süleymaniye Camii, Uzun Hasan Türbesi ve Bayram Baba Türbesi başta olmak üzere ilçenin tarihi yapılarını gezdi.

Raşit Yüksel Anadolu İmam Hatip Lisesinide ziyaret eden heyet, okulun konferans salonunda öğrencilerle başarıyı arttırma, mesleki kariyer, meslek seçimi konularında söyleşide bulundu.

Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Esnaf Odası Başkanı Mitat Ulaş, "Elazığ ilimizin kurum müdürleri ve STK başkanlarıyla birlikte Çemişgezek ilçemize, kaymakamlığımıza ve diğer birimlere ziyarette bulunduk. İlçe halkıyla tanıştık ve ilçenin genel durumu ile ilgili bilgi sahibi olduk. Kendisi de Elazığlı olan Kaymakamımız Harun Kazez tanıştık ve ilçeye nasıl hizmet edebiliriz, nasıl hareket edebiliriz diye değerlendirmelerde bulunduk"dedi.

Elazığ İl Sosyal Etüt ve proje Müdürü Ramazan Polat ise, "Çemişgezek ilçesi tarihi ve kültürel değerleriyle ön planda olanda bir ilçemiz. Bizim için mukaddes değeri olan bir ilçemiz. Mukaddes bir belde olarak gördük ilçemizi. Devletimizin Çemişgezek'te yaptığı yatırımlar çok iyi. Takdire şayan işler yapılmış. Çemişgezek ilçemizi gezdik" ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
123456
Tüm Hakları Saklıdır © 1971-2023 Dersim Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim