• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 18 °C
  • Tunceli 23 °C

Dersimspor Şengezer’le, Şen-Ol’acak mı?

KENAN KANDİL

Seçim öncesi kulislerde adı geçen, ve aday olup, olmayacağı konusunda kafası karışık olan Hüseyin Şengezer’in ikna edilmesiyle Dersimspor Başkanlığına adaylık süreci başladı.

Ve 30 Temmuz 2022 tarihli Cumartesi günü yapılan Dersimspor kongresinde tek liste şeklinde gidilen seçim de; İş insanı Hüseyin Şengezer kulübün yeni başkanı oldu.

Tecrübeli ve deneyimli yöneticilerle birlikte bir yönetim oluşturan Başkan Hüseyin Şengezer’in kurduğu bu yönetimle başarılı olup olmayacağı süreç içerisinde kendini gösterecektir.

Dersimspor, kulüp olarak hastalıklı bir yapıya sahip olmasından kaynaklı önce iyi bir tanı, sonrasında da iyi bir tedaviye ihtiyacı olduğu unutulmamalıdır. Yani bir diğer deyişle "tanı ve teşhis" Dersimspor kulübünün önemli vazgeçilmezidir.

İşte bu anlamda hastalıklı ve ağır bir süreçte taze kan arayan Dersimspor kulübü,aradığı taze kanı ancak sayın Hüseyin Şengezer’in başkanlığında bulabildi. 

Dersimspor Başkanı olan Hüseyin Şengezer, Dersim’in köklü, aynı zamanda sevilen ailelerinde biri olması itibarıyla toplumda karşılığı olan önemli bir isimdir. Kulübün hastalıklı yapısından kurtulması için ; yönetim içinde doku uyuşmazlığının, uyum göstermesi halinde mevcut süreci atlatabilir, aksi durumda ise ölümle burun buruna kalacağı açıktır.

Sayın Hüseyin Şengezer’in hastalıklı bir yapıda olan bu kulübün, önce tanısını iyi koyup, sonrasında iyi bir tedavi uygulaması halinde görevinde başarılı olabilir.

Oldu bitti bir şekilde göreve gelen Dersimspor Başkanı Hüseyin Şengezer’in başarılı olup, olmayacağı önümüzdeki süreç içerisinde kendini gösterecektir.

Oldu bitti bir kongre diyorum çünkü geleceği ve projesi yolu ve izi olmayan bir şekilde yola çıkan Başkan Hüseyin Şengezer’in nereye kadar gideceği merak konusudur.

İşte bu aşamada büyük bir sorumlulukla göreve gelen  Başkan Hüseyin Şengezer mutlak bir şekilde başarısız olmaması gerekir!

Gerekir diyorum, çünkü Dersimspor kulübünün kurtuluşu demek, gençlerin hayali olan Dersimspor formasına kavuşması demektir.

Yıllardır denenmiş olan üst yapı kaynaklı kulüp politikasından vazgeçilip, alttan üste doğru yol alındığı takdirde ufuktaki o yolun sonuna ulaşılır. 

Başkanla taze kan yakalayan kulüp, sahada ki taze kanı da bulduğu takdirdetanı ve teşhisle tedavi süreci tamamlanacaktır.

Kurtuluşun yolu gençler olduğu unutulmadan!

 

 

Bu yazı toplam 5632 defa okunmuştur.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
123456
Tüm Hakları Saklıdır © 1971-2023 Dersim Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim