• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 26 °C
  • Tunceli 24 °C

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ağbaba,seçim çalışmaları için Dersim’de

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ağbaba,seçim çalışmaları için Dersim’de
CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Dersim’de seçim çalışmalarına katıldı.

CHP’nin Dersim seçim çalışmalarını değerlendirmek ve destek olmak amacıyla Dersim’e gelen Veli Ağbaba’ya İzmir Milletvekili Musa Çam, Çankaya Belediye eski Başkanı Doğan Taşdelen, Çiğli Belediye Başkanı Hasan Aslan eşlik etti.

veli-agbaba-dersimde-secim-calismasi-surdurdu-(8).jpg

Ağbaba ve beraberindekiler, Grand Şaroğlu Otelde Dersim Milletvekili adayları Saniye Barut , Kemal Yaşar Atmış ve partililerle bir araya geldi. Burada gerçekleşen toplantıda söz alan CHP Genel Bşk.Yrd. Ağbaba, seçim çalışmalarına destek vermek ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu Başbakan yapmak için çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi. CHP’nin sosyal ve ekonomik adaletsizliği gidermek için iktidara talip olduğunu ifade eden Ağbaba, Kemal Kılıçdaroğlu’nun Dersim’e kadın aday atadığını ve Dersimlilerin buna sahip çıkacağına inandığını söyledi.

veli-agbaba-dersimde-secim-calismasi-surdurdu-(4).jpg

Genel Bşk.Yrd. Ağbaba’nın konuşmasının ardından söz alan Dersim milletvekili adayı Saniye Barut ise Kemal Kılıçdaroğlu’nun Başbakan seçilmesi için Dersimlileri CHP’ye destek vermeye çağırdı. Toplantının ardından şehir merkezinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen milletvekili Ağbaba ve beraberindekiler vatandaşların sorunlarını dinledikten sonra seçim hakkındaki görüşlerini dinledi. Dersim şehir merkezinde vatandaş ve esnaf ziyaretinin ardından Hozat ilçesinde partililer ve vatandaşlarla buluşan heyet, 7 Haziran seçimlerinde vatandaşların Dersim milletvekili adaylarına destek vermelerini istedi.

 

Seçim çalışmaları kapsamında Dersim’e gelen CHP İzmir milletvekili Musa Çam’da kahvehanelerde vatandaşları ziyaret ederek İzmir’deki Dersimlilerin ve İzmir’li CHP’lilerin selamlarını getirdiğini ve mesajlarını iletti; İzmirliler olarak  nasıl ki ,  önseçimde Dersimli Kemal’e sahip çıktıysak , Dersim halkından da aynı şekilde kendi öz evlatları olan Kemal Kılıçdaroğlu’na  sahip çıkacaklarına inanıyoruz. Dışarıda yaşayan Dersimlilerin yüreğinin kendi toprakları için attığını ve Dersim halkının da CHP’ye ve Kılıçdaroğlu’na sahip çıkacaklarına inandığını belirtti ve destek istedi.

veli-agbaba-dersimde-secim-calismasi-surdurdu-(1).jpg

Genel Bşk.Yrd.Ağbaba ve İzmir milletvekili Musa Çam ,  Saniye Barut ve partililerle birlikte Hozat ilçesinde partililerle buluştu. 

CHP’nin seçim çalışmaları kapsamında ilerleyen günlerde il dışında yaşayan Dersimli iş adamlarının da Dersim’e gelerek seçim çalışmalarına destek vereceği öğrenildi.

veli-agbaba-dersimde-secim-calismasi-surdurdu-(2).jpg

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
123456
Tüm Hakları Saklıdır © 1971-2023 Dersim Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim