• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 18 °C
  • Tunceli 10 °C

Çemişgezek’te Çocuklar Makam Ziyaretleri Yaptı

Çemişgezek’te Çocuklar Makam Ziyaretleri Yaptı
Çemişgezek’te Çocuklar Makam Ziyaretleri Yaptı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında İstiklal İlkokulu öğrencileri, Milli Eğitim Müdürü Mehmet İzzet Demir, Okul Müdürü Ahmet Kurt ve Sınıf Öğretmenleri Nejla Dokur ile birlikte Çemişgezek Kaymakamı Harun Kazez’i Makamında ziyaret etti.

Öğrencilerle makamında uzun süre sohbet eden Çemişgezek Kaymakamı Harun Kazez, öğrencilerin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı ve koltuğunu 4’ncü sınıf öğrencisi Zeynep Yarıcı’ya sembolik olarak devretti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden ve öğrencilere daha çok kitap okumaları yönünde tavsiyelerde bulunan Çemişgezek Kaymakamı Harun Kazez, “Hayatınızda sizlere güzel ufuklar açılması için mutlaka daha çok kitap okuyun. Gelecekte bu koltuklara sizler oturacaksınız. Bunun için biz, sizlerin daha iyi şartlarda eğitim almanızı, donanımlı ve yetenekli birer birey olarak yetişmenizi sağlamak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz ve göstermeye de devam edeceğiz” dedi.

Çemişgezek Belediye Başkanı Ahmet Şadan Ersoy’u ve Milli Eğitim Müdürü Mehmet İzzet Demir’i makamında ziyaret eden çocuklar, burada da sembolik olarak koltuklara oturarak dilek ve temennilerini belirttiler. Çemişgezek Belediye Başkanı koltuğuna çocuklar sırayla otururken, Çemişgezek Belediye Başkanı Ahmet Şadan Ersoy, “Mustafa Kemal Atatürk, siz çocuklara çok özel bayram hediye etmiş. Öncelikle bu güzel bayramınızı kutluyorum. Her zaman söylediğim gibi sizler bizim geleceğimizsiniz. Çok çalışarak büyük işler başaracaksınız ve ülkemiz emin ellerde olacak” diyerek, çocuklara nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek derslerinde başarılar diledi.

Çocukların İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaretlerinde de Milli Eğitim Müdürü koltuğuna oturan çocuklar gelecek adına dilek ve temennilerini belirtirken, Çemişgezek Milli Eğitim Müdürü Mehmet İzzet Demir, çocukların ziyaretinden duyduğu memnuniyetini dile getirerek, “Çocuklarımız bizlerin umut ışığıdır, ülkemizin aydınlık geleceğidir. Yarın bu koltukların sahipleri sizler olacaksınız. Ülkemizi farklı alanlarda sizler en iyi şekilde yönetecek ve yücelteceksiziniz. Sizlerin daha başarılı olmanız için okul yönetimlerimizin ve öğretmenlerimizin ne kadar gayretli olduklarını görüyorum. Tüm okullarımızda olağanüstü bir motivasyon var.  Memleketimiz gençlerin ve çocuklarımızın iyi yetiştirilmesi ile daha iyi yerlere gelecektir.23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm milletimize kutlu olsun” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
123456
Tüm Hakları Saklıdır © 1971-2023 Dersim Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim