• BIST 9079.97
  • Altın 2324.29
  • Dolar 32.3523
  • Euro 34.9406
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C
  • Tunceli 7 °C

Çemişgezekli Esnaflar Kongrede Buluştu

Çemişgezekli Esnaflar Kongrede Buluştu
Çemişgezek’te 1967 yılından itibaren faaliyetlerini yürüten Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi 2016 yılına ait olağan genel kurul toplantısı Çemişgezekli esnafların yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.

Düzenlenen toplantıya, Tunceli Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Hıdır Belice, Tunceli Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Cemal Aşkın, Halk Bankası Elazığ Merkez şubesi Müdürü Murat Altıparmak, Bakanlık temsilcileri olarak Ayşe Çetin ve Hamdi Erdoğan, Kooperatifin mevcut yönetim kurulu üyeleri ve Çemişgezek’te ki çok sayıda esnaf katıldı.

Genel kurul toplantısı ilk olarak ebediyete intikal etmiş esnaflarımız, ulu önder Atatürk ve tüm şehitler için bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.

Çemişgezek Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu Murahhas Üyesi Öztan Önal tarafından toplantıya dair gündem maddeleri birlikte kooperatifin mali durumları görüşüldü. Kooperatif Başkanı F.Savaş Somyürek tüm katılımcılara hoş geldiniz diyerek toplantının hayırlara vesile olmasını diledi. Genel kurulun divan heyetine Çemişgezek esnaflarından İsmet Aksakallı, Kemal Gençkal ve Rıza Ertürk seçildi.

Kooperatifin yıllık çalışmaları, mali gelir gider tabloları divan ve kooperatif ortaklarıyla paylaşılarak oylamaya sunuldu. Oy birliği ile kooperatifin 2016 bütçesi ve 2017 tahmini bütçesi ve çalışmaları ibra edildi. Genel kurulda esnafın sorunlarının paylaşımı açısından dilek ve temenniler bölümüne geçildi.

Halk Bankası Elazığ Şube Müdürü Murat Altıparmak ve Tunceli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hıdır Belice, Çemişgezek esnafıyla bir arada olmanın verdiği mutluluğu belirterek, toplantının hayırlara vesile olmasını istediğini ifade etti.

Yoğun programından dolayı genel kurul toplantısına katılamayan,  kendisi de aslen Çemişgezekli olan Halk bankası bölge koordinatörü Deniz Yıldırım, gönderdiği çiçek ve mesajla Çemişgezek esnafı ile olan gönül bağını gösterdi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
123456
Tüm Hakları Saklıdır © 1971-2023 Dersim Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim