• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C
  • Tunceli 17 °C

Başkan Polat ve öğrencilerden Manisa Belediyesine ziyaret

Başkan Polat ve öğrencilerden Manisa Belediyesine ziyaret
Hozat Belediye Başkanı Celaleddin Polat ve bir grup öğrenci Manisa Mesir Macunu Festivali’ne katıldı.

Öğrenciler ve Belediye Başkanı Celaleddin Polat, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç’i makamında ziyaret ederek, kendilerini konuk ettikleri için teşekkürlerini iletti.

Ziyarette bir açıklama yapan Hozat Belediye Başkanı Celaleddin Polat, “Ben ilk size bu teklifi yaptığımda bizi geri çevirmediniz, bizleri onurlandırdınız. Bu teklifi farklı belediyelere de yapmıştım. Bizim bölgenin geçim kaynağı okumaktır, bölgemiz dağlık olduğu için öğrencilerimiz okumaya ağırlık verdiler. Geçim kaynağı olarak gördükleri için okuma oranı yüksektir. Biz ne kadar okumaya önem versek de biliyoruz ki, Türkiye’nin değişik bölgelerindeki insanlarla aynı koşullara sahip değiliz. Biz hep hayata 2-0 geriden başlıyoruz. Gençlerimiz o hayata sarılıp, başarılarını sadece Türkiye'de değil dünyanın da değişik yerlerine başarılarını duyuruyorlar, imkanlar olmadığından dolayı gençlerimizi farklı belediyelerin vasıtasıyla Manisa ve başka şehirler olsun görmelerini istiyoruz. Özellikle üniversiteye hazırlanan bu genç kesimin, burada hayat nasıl, üniversite nasıl, görsünler istedik. Manisa Büyükşehir Belediyesi başka bir partiden olmasına karşılık olumlu yanıt vererek bizleri kabul etti. Bizim amacımız çocuklarımız bu seneye üniversite tercihi yapacaklar. Bunun için bilgilenmelerini, tecrübe sahibi olmalarını istiyoruz. İstiyoruz ki Tunceli dışını görsünler, fikirleri olsun. Bu isteğimizi karşıladığınız için teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

“İLERİDE BELKİ DE BURALARA HİZMET EDECEKLER”

Ziyareti nedeniyle konuklarına teşekkür eden Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç ise, amaçlarının hizmet etmek olduğunu belirterek, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ü temsilen sizleri karşıladık, konuk ettik. Başkanımızın ve bizlerin şiarı hizmet etmektir. Partimiz biz seçilene kadardır. Seçildikten sonra rozetimizi bir kenara bırakarak hizmetimizi ederiz. Bizim için önemli olan vatandaşlarımızdır. Öğrencilerimize de büyük önem veririz. Eğitime de büyük desteklerimiz vardır. Öğrencilerimizi kabul etmek, Manisa’yı görmelerini sağlamak bizim için önemli. İleride belki de buralarda okuyarak, buralara hizmet edeceklerdir” diye konuştu.

Ziyarette yapılan konuşmaların ardından Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün adına Belediye Başkanı  Celaleddin Polat’a porselen tabak ve Manisa’ya özgü hediyelerin bulunduğu çanta takdim etti. Belediye Başkanı Celaleddin Polat ise Mustafa Genç’e Tunceli’ye özgü puşu ve yine Hozat’lı kadınların el emeği olan organik bez bebek, organik bal takdim etti. Başkan Polat aynı zamanda Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu ve Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ergun Aksoy’a da hediye takdiminde bulundu. Ayrıca Mustafa Genç, ziyarette bulunan öğrencileri de hediyeler takdim etti.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
123456
Tüm Hakları Saklıdır © 1971-2023 Dersim Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim