• BIST 9092.73
  • Altın 2324.462
  • Dolar 32.3625
  • Euro 34.9678
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 20 °C
  • Tunceli 16 °C

AK Parti İl Başkanı Tek, kadın ve çocuklarla biraraya geldi

AK Parti İl Başkanı Tek, kadın ve çocuklarla biraraya geldi
AK Parti Tunceli İl Başkanı Fatih Tek, kadın ve çocuklarla biraraya gelerek sorunlarını dinledi.

Bir lokantada düzenlenen etkinliğe AK Parti Tunceli İl Başkanı Tek, kadın ve gençlik kolları başkanları, teşkilat üyeleriyle davetli kadın ve çocuklar katıldı.

Etkinlikte kadınlara hitaben konuşan Tek, AK Parti Tunceli İl Başkanı olarak Tunceli'ye hizmet etmeye çalıştıklarını belirtti.

Tunceli'nin emin adımlarla geliştiğini ve yatırımlarla büyüdüğünü ifade eden Tek, "Bizim en fazla güvendiğimiz, ihtiyaç duyduğumuz o geleneksel aile tipinin Tunceli'de var olduğunu bildiğimiz için bu güçlü yapıyla, toplumun çekirdek yapısıyla bir araya gelmek istedik. İlişkilerimizi daha ilerletmek, birbirimizi daha iyi anlamak için, en azından birbirimizi daha iyi tanımak için bir araya geldik. Bu tür organizasyonları bundan sonra daha sık bütün teşkilat çalışanlarımızla yapacağız. Çünkü bizler birbirimizi tanıdıkça birbirimizi daha iyi anlayacağımıza inanıyoruz. Birbirimizi tanıyıp anladıkça yaşadığımız şu coğrafya üzerinde daha huzurlu ve mutlu yaşayabileceğimize inanıyoruz." dedi.

AK Parti'nin her zaman vatandaşları için hizmet odaklı siyaset yaptığını ifade eden Tek, bu kapsamda toplumun temel taşı olan ailelerin sorunlarının tespit edilerek çözülmesinin ülkenin gelişmesine ve ilerlemesine büyük katkı sağlayacağını söyledi.

Tunceli'nin sorunlarının çözülmesi için tüm kurumların özveriyle çalıştığını belirten Tek, şunları kaydetti:

"Biz, neticede bir siyasi partiyiz ama ilişkilerimizi siyasi parti çizgisinin daha da ötesine taşımak istiyoruz. Çünkü bizim siyasetimizin temelinde 'halka hizmet, hakka hizmettir' anlayışı yatmaktadır. Bu noktada birlikte yaşadığımız bu coğrafyaya ne kadar daha çok katma değer katarsak biz siyasetimizi de insanlığımızı da yapmış oluruz ve hizmet etmenin rahatlığıyla vicdanlarımızı da rahatlatmış oluruz. Bizler siyaset yaparken 'insanı yaşat ki devlet yaşasın' anlayışıyla hareket etmeye çalışıyoruz. Öncelikle insanlarımızın sorunlarını belirlemeye ve bu tespitlerin ardından çözümler üretmeye gayret ediyoruz. Bugüne kadar çalışma mantığımız hizmet odaklıydı, bundan sonra da bu şekilde olacak. Şunun net bir şekilde altını çizmek istiyorum, bizim siyasetimizin altında Tunceli'ye ve sizlere hizmet etmenin dışında herhangi bir amaç ve gaye yatmamaktadır."

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
123456
Tüm Hakları Saklıdır © 1971-2023 Dersim Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim